Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Nanda’s foto’s #1

  Geplaatst op januari 15th, 2013 Nanda Geen reactie

  Op diverse site’s worden foto’s gedeeld en het lijkt me leuk om dit ook een keertje te doen. Ben je benieuwd naar mijn afgelopen dagen? Kom, neem gerust een kijkje. Have fun!


  Fruit is gezond, dat weten we allemaal. Maar het zorgt ook voor zoet zaad. Zoals jullie (misschien) weten ben ik dol op zaad, dus verwende ik een scharrel alvast met een bordje fruit 😀


  Let’s make some love. Dat doen we natuurlijk veilig! Ik omschrijf het niet altijd in verhalen maar ik doe ALLES veilig. Op de foto zien jullie Quick Strip condooms. Hele makkelijke en handige condooms helemaal van deze tijd. Klik hier voor het artikel


  Borrelen met een vriendin


  Borrelen met een collega


  De meest nutteloze dingen in mijn speeltjes stash!


  Make up party? Tupperware party? Ladies party oftewel het ‘dildo feest’. Eigenlijk heb ik er elke maand wel één bij een vriendin, kennis of collega. Dit zijn altijd super gezellige avonden ZONDER mannen. Respect voor elkaars wensen, lusten en fantasien staan hoog in ’t vaandel. Je bent niet verplicht om iets te kopen maar eigenlijk gaat iedereen wel met een bestelling naar huis.


  Voor mij is het net een snoepjeswinkel… love it!


  Er zijn mannen die ’t spannend vinden om te weten wat voor beddengoed iemand heeft. Dus bij deze; fleurig Hema ding en het stofje is van katoen.


  Kutballetjes 😀 Klik hier voor de review


  Tepelzuigers Klik hier voor de review


  Multi tasken. ‘Wij vrouwen’ kunnen dat!


  Uit eten met collega’s. Het voorgerecht. Was echt ontzettend lekker. De garnalen waren in een tomatenpuree achtig iets gebakken.


  Het hoofdgerecht. Kip spies, quice en partjes aardappel.

  Verder wil ik jullie vertellen dat er vandaag een nieuw sexverhaal online komt. Hier mijn vorige verhalen lezen!

  Alvast een hele fijne dag!
  Dikke kus, Nanda

  Laat een bericht achter