Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Nan aan de man #1

  Geplaatst op augustus 16th, 2012 Geen reactie

  ”Hey Nan, het wordt tijd voor een echte vent voor jou. Iemand die stoer, lief, knap en sociaal is. Iemand die niet zo zeurt of jaloers is, iemand die jou wel aan kan!” sprak een vriendin mij toe. ”Kijk maar naar mij en m’n zusje, wij hebben immers ook een leuke verkering gevonden dankzij een datingsite, toe probeer het nou. Je kan jezelf altijd afmelden en het is gratis” ging ze verder.

  Vooral dat het gratis was sprak mij aan. Alleen wat zet je nou op zo’n site? Uiteindelijk heb ik er wat van proberen te maken en wat foto’s geplaatst. Ik ben heel benieuwd wat het mij gaat brengen. Probeer er niet te sceptisch in te staan maar vooral mezelf uit te dagen in bepaalde zaken maar ook duidelijk voor mezelf te hebben dat ik met iemand wil samen zijn. Ergens moet er toch iemand voor mij bestaan? Iemand met wie ik geluk en een traan kan delen? Iemand met een eigen leven (werk, hobby, vrienden) en toch samen leuke dingen wilt doen?

  Ik heb al berichten gekregen van mannen! Opmerkingen als; ”In de supermarkt ben ik je helaas niet tegen gekomen, ook bij de bakker en de slager was je niet” tot een simpele maar vreselijk tenenkrommende; ”Je ziet er leuk uit. Afspreken?” Waar is ’t ouderwetse voorstelrondje gebleven? Alleen de hand ontbreekt maar da’s logisch via internet. Ook ben ik natuurlijk benieuwd waarom mijn profiel je dan aanspreekt. En het gevoel krijgen dat je iedere vrouw afgaat met je standaard copy paste zin voelt niet speciaal. Misschien ben ik weer te perfectionistisch hoor, dat ik mijn profiel waarschijnlijk wis omdat ik mijn extreem hoge lat niet lager kan leggen. Simpelweg heb ik dan vast een goed excuus ”De lat zat te vast met schroeven, kreeg hem niet los” of een ”Ik hou niet van planken”. Het uiteindelijke punt wáárom ik zo perfectionistisch ben, bespreek ik denk ik maar niet.

  Maar gelukkig ook een paar leuke! Ongeveer een weekje bericht ik al met iemand. Het klinkt best leuk op diverse dingen. Tot nu toe! Uiteraard weet hij niets over mijn werk. Hij weet niet beter dan ik ‘gewoon student’ ben. Prima. Geen idee wanneer ik hem dit vertel of hoe. Ik bekijk het allemaal nog wel. Hij woont trouwens vlakbij en is een paar jaar ouder. En net als ik geen kinderwens en dezelfde kijk op bepaalde dingen rondom dat. Grappig! Sommige bespreken met iemand dat ze een kinderwens hebben en wanneer ze denken bezwangerd te worden en ”wij” bespreken onze kijk hier. Oh it’s so funny.

  Maar voor zover blijf ik lekker mezelf en met beide benen op de grond. Het is geen ‘moetje’ dus geen man overboord.

  Ik zal jullie op de hoogte houden van Nan in datingland, haha.

   

  Laat een bericht achter