Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Ze bestaan; té leuke paydates!

  Geplaatst op maart 14th, 2014 Nanda Geen reactie

  Ze zijn uitzonderlijk, maar soms heb ik van die dates die té gezellig zijn. Dat het buitengewoon goed klikt en de lijn tussen ‘werk’ en ‘privé’ erg dun is. Ik heb even na gedacht of ik over ‘deze date’ iets wilde schrijven, toch besloten om te doen.

  Ik wist al weken dat ik een date met hem had. En zoals bij alle overige dates verwachtte ik er niet teveel van. Ik wist wel dat het ging om een aantal uur en dat ik ‘m voornamelijk om mij heen kon slaan. Al had ik niet verwacht dat het zo’n aardige, gezellige en goed uitziende man van eind 30 was.

  Ik kreeg een whatsapp van de eigenaar van de club dat mijn date er al was, zelf was ik nog onderweg maar bijna daar. Eenmaal in de club kleedde ik mezelf gauw om en liep in mijn zwart jurkje en hakken naar de bar en stelde mezelf aan ‘m voor. Zijn gezicht en prachtige Hollywood bright smile vielen mij als eerste op. We hadden een kort algemeen prietpraatje over dat de club mooi was, of ik van ver moest komen, dat de hapjes lekker waren en of ik iets deed met Carnaval. Ik stelde voor om apart te zitten, zodat we elkaar wat beter konden leren kennen. Vond ie een prima plan.

  Het niveau lag hoog en mijn standaard verhaal dat ik begin 20 was en net klaar met de studie ging niet meer op. “Heb je samen gewoond of ben je al eens getrouwd geweest?” vroeg hij al vrij direct. Uiteindelijk bepaal ik zelf wat ik vertel al voelde ik aan dat dit een aangenaam gesprek was dus hem ’t één en ander vertelt over mezelf, mijn studies en vorige ‘normale’ banen en de relatie die ik had en het vrij gewone leven van samenwonen in een koophuis en trouwplannen.

  Ik merkte echter dat hij dit kon waarderen en hij sprak dit uit. “Mag ik je een vraag stellen? Als je niet wilt antwoorden is dat prima” Heb je weleens mee gemaakt dat klanten jou meer dan leuk vonden? Dat ze je bijzonder en een goed mens vinden en ergens balen dat je je tijd en de rest geeft in een dienstverlening?” Hij stelde vragen die mij nog nooit waren gesteld en waar ik ergens niet over had na gedacht. “Ik ben nou in gesprek met je en ik vind je geen typische euhm, hoe zal ik het omschrijven? Ik koppel jou niet direct aan erotiek. Je bent girl next door” Wederom een prachtig compliment al heb ik deze vaker gehoord.

  We praatte hierover nog wat verder en de tijd verstreek. Ik vond het erg leuk, gezellig maar ook easy. En ik wilde zijn ondeugende en stoute kanten naar boven halen. Daarbij hing er iets in de lucht; het was een feit dat ik hem een aantrekkelijke man vond. Hij ging even naar de wc en ik ging snel even naar de eigenaar; ‘Ik pak gauw even de massageolie, als die terug komt ontvoer ik ‘m naar de mooie kamer’ Ze moest lachen en gaf een high five.

  Hij kwam terug van de wc en ik stond bij de deur. Hij keek mij aan met een vragende blik in zijn ogen. Ik liet de massage olie zien en het enige wat ik zei was; “Jij gaat nu mee naar de kamer” Als een mak lammetje liep hij mee. Geweldig!

  Op de kamer kleedde ik ‘m uit en we stonden voor de spiegel. Hij keek in de spiegel en maakte wat bewegingen die hij in de sportschool ook maakte en had wat commentaar over z’n lichaam. Net of hij ’t tegenovergestelde nodig had en inderdaad de ‘dubbele check’ dat hij er mocht wezen. Net of hij het van mij wel aan nam, ik die zoveel mannen naakt heb gezien. Al met al vroeg hij nog een paar keer of ik het écht meende of dat ik het zei omdat ik in mijn rol zat en ervoor werd betaald.

  Nu hij toch zijn bovenkleding uit had, pakte ik de olie erbij en stond achter hem om zijn nek, schouders en rug te masseren. Ik vroeg of hij wilde draaien en we keken elkaar in de ogen aan en kwamen steeds dichter bij elkaar. We gaven elkaar een kus met de ogen dicht en ik voelde een energie door mijn lijf. ‘Kaboem! Hem heb ik te pakken!’ dacht ik nog. Tongzoenen kon hij ook lekker. Ondertussen maakte ik zijn riem los en ritste zijn broek open en liet ‘m zakken. Daar stond hij dan met een stijve in zijn boxer.

  “Eigenlijk ben je te leuk om iets met je te doen. Zie dit niet als een afwijzing, zo bedoel ik het niet” Ik begon te lachen en voelde me lullig dat ik maar bleef lachen. “Sorry, ik lach je niet uit ik lach je toe en ik lach om de situatie. Ik begrijp wat je bedoelt maar dit is voor mij ook nieuw. Maar wat wil je? Want ik ben namelijk wel heel benieuwd naar jou en ook hoe je in bed bent”

  We gingen samen op bed liggen en hij lag onder en ik begon ‘m te zoenen en zijn handen gleden over mijn lichaam, ik kwam op mijn zij naast ‘m liggen en trok ‘m af. Hij hield het niet meer en kwam klaar. Alles ging een beetje snel en hij excuseerde zich daarvoor. “Geeft toch niets? Als je het maar lekker vond” We gingen samen nog even douchen en deden nog een drankje en niet veel later verliet hij de club. Als wist ik dat hij het niet ‘te laat’ wilde maken ivm familie bezoek e.d.

  Hopelijk zie ik ‘m gauw weer eens, hij mag mij gerust nog eens boeken. Vond het echt een super avond met ‘m. Aangenaam gezelschap!

  Fijne dag nog! x Nanda

  Laat een bericht achter