Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Review: Kamagra van www.kamagrajelly.nl

  Geplaatst op december 7th, 2015 Nanda Geen reactie

  De erotische branche is een klein en hecht wereldje. Laatst was ik in gesprek met m’n vrienden van Kamagra Jelly (Volg ons gerust op Twitter, dat vinden we leuk!) . Een medewerker van hen was uitbundig aan het vertellen over Kamagra. Ik ken het en ben altijd benieuwd naar de mening en ervaring van anderen. Toen hij vroeg of ik wat dingen wilde uitproberen werd ik meteen enthousiast, want ik vind het altijd leuk (en spannend) om dingen te testen.

  7d01094be9a961c4bf921fa7a4523bee

  De keuze is reuze! Dit is wat ik kreeg:

  Kamagra 100mg tablet

  Als je Kamagra roept, krijg je deze. Als iemand het over Kamagra heeft zie ik altijd het welbekende ruitvormige blauwe pilletje. Pilletje? Het is een beste pil! En als je er niet van houdt om pillen te slikken is dit een hele kluif. Je kan ervoor kiezen om een halfje of kwart te nemen. De meeste mannen ‘doen’ het daar ook goed op. De man met wie ik dit testte is niet zo’n “pillenslikker” en was daarom opgelucht dat er nog andere opties waren, dat lees je later in dit artikel.

  Hier zijn mening:
  “Het idee dat je een pil slikt en dan sex kán en gaat hebben vond ik wel even raar. Dat het ‘gepland’ leek, al heeft dat ook wel een grotere voorpret. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en dat vind ik als controlefreak lastig. Ik wilde even rustig aan doen dus besloot ‘m doormidden te breken. De pil is erg hard en er breken wat stukjes af. Nogmaals doormidden (1/4) kan ook. Kleiner gaat niet. Ik nam een kwartje. Kamagra 100mg tablet ‘kikt’ snel in. Een andere dag nam ik een halve tot ik eraan toe was om een hele te slikken. Uiteraard niet op dezelfde dag! Ik zou je aanraden op te bouwen en mocht je meteen 1 pil willen; doen. Meer dan 1 pil? Nee, zet dat uit je hoofd. Waar ik voorheen weleens baalde dat de pret over was na 1x klaarkomen, kon ik nu veel langer doorgaan! Daar heb ik dus mooi gebruik van gemaakt *lacht hardop* Waar voorheen nog weleens een condoom afzakte, zou het nu geen probleem zijn. Al gebruiken we geen condooms (meer). Alleen als ze nieuwe condooms test voor een bedrijf of webshop. Iets wat ik wel storend vond was de intens bonkende koppijn. Deze houdt bij mij telkens lang aan.”

  bf5e10d142be673d259c1b50e729f33b

  Super Kamagra

  Hier zijn mening:
  “Super Kamagra, bestaat dat ook al? Ik ben al erg tevreden over de ‘gewone Kamagra’. Waarom is deze zo super? Wat maakt dit anders? Na deze vragen besloot ik het te proberen want ik was nieuwsgierig geworden. Echter wilde ik het bij een kwartje laten. Mede omdat ik wilde voorkomen dat ik ‘super bonkende koppijn’ zou krijgen. Weet niet precies wat ik anders vond voelen. Deze pil werkt prima: ‘kikt’ snel in, had een aantal uur een flinke erectie en ik kwam fijn klaar. Net als de ‘gewone Kamagra’.

  0b622792be35dc29c17296b450ced8a9

  Kamagra 100mg bruistablet

  Geen vitamine bruistablet, maar een heus Kamagra bruisfestijn in je drinken. De tabletten zitten in een stevig potje met een bijsluiter rondom en als je die eraf pulkt blijft ‘ie niet alleen heel maar kan je ook het potje openen. Hier is duidelijk over na gedacht en dat waardeer ik. Er zitten 7 pillen in ’t potje. De pillen zijn groot en niet te vergelijken met een paracetamol. Wel zit er een ‘breeklijn’ in zodat je ‘m makkelijk doormidden kan breken met een stevig mes (tussen je duimen breken lukt niet). De kleur is zachtroze en oogt minder chemisch dan bovenstaande pillen. De tablet heeft een milde geur en in de verte iets van een vrucht. Ik (Nanda) likte er voorzichtig aan en vond het niet chemisch smaken. We kozen ervoor om het in de 7up te doen. Het kleurde mooi oranje en het gaf een mooi bruis effect. Na ’t roeren dronken we het op. De smaak is trouwens sinaasappel. Zo nieuwsgierig als dat ik ben, wilde ik het ook ervaren ook al kan ik natuurlijk geen erectie krijgen. Hoe zou het smaken en wat doet het met een vrouw?

  Nanda’s mening: 18:45 gedronken, niet veel later voelde ik rush door m’n lijf en kreeg een heerlijke warme gloed. Daarna kwam de knallende koppijn en een kop als een boei. Dat trok na een uurtje (!) gelukkig weg maar de koppijn bleef-nog-heel-heel-heel-heel-lang. Dan bedoel ik nog ruim tot middernacht. Een paracetamol gaf iets verlichting. Buiten ’t feit dat ik die koppijn storend vind, sta ik wel achter het idee van een bruistablet. Het drinkt lekker weg en dat is idealer dan zo’n grote pil slikken.

  Hier zijn mening:
  “Lekker smaakje! Verder ben ik het met Nanda eens dat dit veel makkelijker is: bruistabletten zijn ideaal. Het werkt net zo lang als de pillen.

  kamagra_bruis_kamagra-jelly.nl

  Kamagra 100mg Oral Jelly Orange

  Een zakje met gel in de smaak vanille. Mocht je hier niet van houden, zijn er andere smaken. Er zit 5mg in en mocht je niet zo thuis zijn in alle maten: het is genoeg voor veel plezier! Hoe zit het dit keer?

  Hier zijn mening:
  “Jeej, geen pillen slikken ik hoef alleen maar te likken (en dat rijmt).
  df30c72ca718e1f9705ab1c04b25cb15

  Het scheurt snel en goed open. De vanille geur is lekker, totaal niet chemisch of ‘goedkoop’. Hier kan ik lang aan ruiken, zo lekker ruikt het. De gel zit tussen vloeibaar en stroperig in. De kleur kan je vergelijken met vloeibaar glazuur en het heeft wel wat weg van sperma! Ik hield het zakje vast, kneep er lichtjes in en smeerde ’t met mijn wijsvinger op m’n handpalm. Wat ruikt dit lekker joh! De smaak is sterk, waar is de vanille smaak gebleven?! De smaak is in m’n keel ook aanwezig, net als paracetamol die niet goed ‘valt’. Dit trekt weg. Heb ik genoeg ingenomen? Een pil kan je beter inschatten. Lastig bewaren als je de juiste dosis hebt, da’s jammer. En ja, dit werkt snel en goed.

  a8bac653f53aa97e9be51da4853d3062

  Zijn mening – het totaal plaatje:

  * De Kamagra 100mg tabletten vind ik ideaal en zijn beter te doseren. De Kamagra 100mg bruistabletten vind ik fijner in nemen omdat je het drinkt. De Kamagra 100mg Oral Jelly vind ik een fijne beleving: likken i.p.v. slikken.

  * De bonkende koppijn vind ik écht een min punt en ben heel benieuwd of meerdere mannen hier last van hebben en of dit weg gaat op den duur.

  * Als je urenlang non-stop wilt sexen zonder een onderbreking, is Kamagra top. Wel kan ik mezelf voorstellen dat er een ‘underground pillenhandel is in neppe troep’. Dit is niet alleen duur maar ook gevaarlijk! Wist je al dat je veilig Kamagra kan kopen ?

  Veilig Kamagra kopen, dat lijkt logisch maar toch is er maar één adres wat goed aangeschreven staat. Deze webshop wéét wat ze verkopen en nemen met alle plezier de moeite om jou persoonlijk te adviseren met je vragen. Kamagra kopen?

  Veel liefs, Nanda + co

  Laat een bericht achter