Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Nandalove.nl vs condoomfabriek.nl : Fifty Shades Of Grey

  Geplaatst op januari 26th, 2015 Nanda Geen reactie

  Nog even wachten, dan komt dé film in première. Ik heb het natuurlijk over: Fifty Shades Of Grey! In 2011 kwam het eerste deel van de erotische roman uit. De andere twee delen heten: Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed. De boeken zijn vertaald in 51 talen, waaronder in het Koreaans, in het IJslands en Hebreeuws. Begin 2013 waren er in Nederland al meer dan 1,5 miljoen exemplaren van verkocht. Wereldwijd zelfs ruim 60 miljoen!


  Vanaf 12 februari draait dé film in de bioscopen. Jamie Dornan zal de rol van Christian Grey overnemen. Naar mijn idee hadden ze geen betere man kunnen kiezen. Jamie is hot! Dakota Johnson zal Anastasia Steele spelen. Twee prachtige mensen.

  Heel eerlijk heb ik de trailer een aantal keren bekeken. Door zijn sterke persoonlijkheid, intelligentie en mannelijkheid krijg ik het al snel warm van binnen. Mijn fantasie sloeg op hol, ik zou graag de plaats in nemen van Anastasia. Dat ik in de lift stond en Christian steeds dichter bij mij kwam staan en mij intens zoende, mijn armen pakte en deze omhoog drukte. Als een man letterlijk zo overheersend is, vind ik dat opwindend.

  Deze vorm van erotiek bestaat natuurlijk al lang. Ik hoop dat ‘we’ steeds moderner worden en er geen taboe meer heerst op seksualiteit, in opzicht dan ook. Laten we gewoon genieten van de wondere wereld van erotiek. Samen, met meerdere mensen of…. alleen!

  Stel je eens voor. Je ligt na een dag hard werken eindelijk op bed. Even ontspannen! Je hebt zin. Je denkt aan ‘…’ (vul in aan wie) en je krijgt nog meer zin. Wie weet pak je uit je nachtkastje een sex speeltje (niets mis mee, toch?). Je zet ‘m aan en geniet…

  b9255b860b89be32a0a1a0a5a72cc9b1

  Samenwerking!
  Ik ben trots en enthousiast op de samenwerking wie ik heb rondom dit artikel met www.condoomfabriek.nl
  Daarom mag ik mijn bezoekers ook enthousiast maken met een kortingscode van 10% !!! Gebruik daarom de code: Nanda2015 op je bestelling

  Hier een aantal van mijn favoriete toys.
  De glazen dildo
  Fifty-Shades-of-Grey-Glass-Dildo
  Een dildo van glas is érg lekker. Buiten ’t feit dat ie heel kunstzinnig én mooi is is het erg lekker om ermee te spelen. Koud zodra het in je gaat, al snel neemt ie je eigen temperatuur aan. De uitsteeksels en de dikke bolling op ’t einde zullen zorgen voor extra stimulans. Je beleeft al snel een mega orgasme!

  Rabbit vibrator
  Fifty_Shades_of_Grey_G-Spot_Rabbit_Vibrator
  Deze heb ik (ook) en gebruik ‘m regelmatig. Het fijne van deze vibrator is, is dat je ‘m op diverse manieren kan gebruiken door simpelweg te draaien of om ‘m anders in je hand te houden. Wat ik erg lekker vind, is als je het lange gedeelte in je vagina steekt en ‘m aan zet. Het ‘bunny’ gedeelte draai je weg of zet je niet aan. Hierdoor wordt je gepenetreerd. Doe het zelf (laat de vibratie uit), steek ‘m in en uit. Zet ‘m aan en steek ‘m in en uit. Je kan ook het ‘bunny’ gedeelte aan zetten en deze op je clit zetten. Dan hou je het ‘lange’ gedeelte vast ipv dat je het vast houdt bij het einde. Wat ook lekker is, is om alles aan te zetten en om dan alsnog ‘handmatig’ in en uit te bewegen. Dubbel genot dus!

  Het veertje
  Fifty-Shades-of-Grey-Thickler
  Je huid is één grote erogene zone. Vergis je daarom ook niet in het lekkere maar vooral simpele veertje! Het is erg lekker om jezelf te verwennen met een veertje, over je lichaam heen. Geen idee hoe? Ga naakt op bed liggen. Sluit je ogen. Pak het stokje vast. Strijk met het veertje subtiel net op de huid. Begin ergens op je lijf, maakt niet uit waar. Er is geen officieel begin of eind punt. Maak rondjes, ‘klop’ jezelf met het veertje, strijk, kriebel.

  Wand vibrator
  Fifty_Shades_of_Grey_Wand_Vibrator
  Eén van de goedkoopste is deze vibrator niet. Echter is het wel één wie zo lang en perfect mee gaat als overige vibrators. Daarbij is dit een absolute musthave voor in je nachtkastje. Na de eerste beleving zal deze vaker op je nachtkastje liggen dan in de lade. Wat is er zo speciaal aan? De krachtige trillingen laten je klaarkomen zoals je nog nooit bent gekomen. Telkens is je beleving anders maar stuk voor stuk zo lekker! Deze Wand vibrator heeft 8 (!) krachtige standen. Schrik niet, de dikke bolling hoeft niet in je, deze is voor op je clitoris bedoelt. Heb je moeite met klaarkomen? Dan raad ik je deze al helemaal aan!

  En dan nog dit….

  Om meer plezier te beleven tijdens ’t spelen, raad ik je aan om gebruik te maken van een glijmiddel. Safe is een vrij nieuw merk en lekker betaalbaar. Ik raad je aan om te kiezen voor een siliconen glijmiddel. Deze droogt minder snel uit en spoelt niet weg als je jezelf even snel opfrist met een washandje.

  Maak na gebruik altijd je toys schoon! Gebruik géén chemische huis-tuin-keuken middeltjes. Deze zijn schadelijk voor je lichaam én je speeltje. Kies daarom voor een handige spray met een frisse lemon geur. Er zit 150ml in, daar doe je lang mee!

  Groeten van Nanda Love en Condoomfabriek.nl

  Laat een bericht achter