Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Hoe gaat het?

  Geplaatst op september 27th, 2015 Nanda Geen reactie

  *persoonlijk artikel*

  Bonjour! Leuk dat je mijn artikel leest. “Hoe gaat het met je?” die vraag krijg ik vaak. Daarom besloot ik een update te maken over hoe het écht gaat. Het gaat steeds beter en beter. Al ben ik wel met veel dingen bezig.

  Luister even mee naar de lekkere en nieuwste mix van Vato Gonzalez terwijl je verder leest

  Epilepsie vs herstellen
  8 April ging ik naar de supermarkt toe. Ik voelde mezelf niet lekker in het vak en haalde uit m’n jas een Dextro druivensuiker tabletje. Vanaf dat moment weet ik niet veel meer want werd in een ander gangpad ‘wakker’ met diverse mensen om mij heen. Hup, mee met de ambulance naar ’t ziekenhuis. Daar bleek dat ik een epilepsie aanval kreeg en buiten bewustzijn raakte. Het was een beste klap van voor naar achteren. Na een MRI en EEG scan bleek ik geen blijvende epilepsie te hebben. Het is getriggert door een ruig leven (lees: drank, drugs, stress, weinig slapen). Ik had de tonisch-clonisch versie. Het heeft een tijd geduurd eer ik weer normaal kon praten. Goed lopen heeft nog langer geduurd. Ik kon m’n knieën niet meer bewegen waardoor ik erg houterig liep en ’t leek alsof ik een enorme drol in m’n broek had. Verder is dat nu oké al heb ik nog wel last van concentratie en geheugenverlies. Mijn energie level is ook niet meer wat het was. Plus dat ik echt een ‘trauma’ heb van de hele gebeurtenis. En angst dat het nog eens kan gebeuren.

  Rust en balans
  Door bovenstaande en andere issues die ik nu écht aan moest pakken, heb ik besloten om er ‘even een tijd’ tussenuit te gaan. Ik heb anderhalf a twee jaar de tijd ‘genomen’ om aan mezelf te werken. In alle rust en balans. Want dat is nodig. De nasleep van een epilepsie aanval is niet 1, 2, 3 weg. Mijn lichaam heeft letterlijk een fikse klap gehad (mijn gezicht was bont en blauw en ik had gekneusde ribben en veel spierpijn van de verkramping). Daarom is het goed voor mij, om nog steeds thuis te zijn. Wees niet bang dat ik mezelf verveel hoor. Ik heb écht genoeg te doen en meer om handen dan voorheen. Ik weet zeker dat dit goed is voor mij en ik kom er alleen maar sterker uit!

  62cee37a3d7924c2c124765824271dd9

  Ruig leven vs basic bitch
  Nog niet zo’n lange tijd geleden was mijn leven anders: druk, chaotisch, stressvol, drank, drugs, en ik voelde een bepaalde druk om continu te blijven presteren zoals mensen van mij gewend waren en ook wel verwachtte. Ik ben nu zo’n 5 maanden thuis en ervaar andere stress. Sowieso heb ik een heel ander leven nu en dat bevalt mij beter! Ik werk nu vooral aan mezelf. Mijn dagen gaan snel voorbij en zijn gevuld met afspraken met coaches, hulpverleners en andere mensen wie ik zie. Ook sport ik weer regelmatig in de sportschool en ‘beweeg ik extra’ door veel te lopen (met of zonder hondjes) en ik fiets veel met m’n nieuwe fiets waar ik zó blij mee ben. Ik heb Netflix. Kleur in wat boekjes. Lees en schrijf veel. Luister naar muziek. Doe leuke dingen met vrienden en familie. En ik ben ‘samen’ wat prima bevalt en ik oprecht geniet van alle dingen die we nu al zo’n anderhalf jaar samen doen. Alles heeft ons veel sterker gemaakt. Liefde vs vriendschap is een mooi iets!

  Eetstoornis vs therapie
  Hier wil ik op den duur iets over schrijven. Mijn tweede week van therapie is begonnen. Op de maandag heb ik individuele therapie en op de dinsdag groepstherapie. Als ik er ‘klaar’ voor ben wil ik daar meer over schrijven en delen. Voor nu is het even prima…

  Je werk? Je bedrijf?
  Ik werk niet. Wel heb ik mijn bedrijf gehouden (duh) al staat dat op een laag pitje. Ik heb helder voor mezelf hoe en wat. Ja ik blijf werkzaam in de erotische branche. Nee niet meer als ‘meisje zelf’. Hoe, wat, waar, wanneer en andere dingen ben ik nog niet helemaal over uit. Daar heb ik anderhalf á twee jaar de tijd voor. Gelukkig is mijn financieel plaatje (weer) in orde waardoor ik de tijd heb voor mezelf.

  Deze website
  Ik heb lang en veel nagedacht over wat ik met mijn site wilde doen. De website gaat niet offline en er zullen gewoon artikelen verschijnen. Wanneer en waarover dat zal een verassing zijn. Ik wil wat meer lifestyle posten en taboes bespreekbaar blijven maken en onderwerpen waar ik tegenaan loop en wellicht anderen kan inspireren of motiveren. Ik hoop ook een andere doelgroep aan te spreken en weer op ’t oude bezoekersaantal terug te komen (zoals in het begin en later). Schrijven vind ik fijn om te doen en ik wil het blijven delen!

  En natuurlijk komt er nog weleens een ervaring, fantasie of review online over erotiek.

  Ik wil iedereen bedanken voor de hartverwarmende e-mails en berichten op social media. Dat deed en doet mij heel veel goeds. Enorm bedankt! Vind het erg leuk om te lezen wie mijn bezoekers zijn. Mailen mag altijd naar info@nandalove.nl

  Dit was het weer even voor nu. Tot de volgende blog. Mocht je iets willen lezen over een bepaald onderwerp, kan je dat altijd laten weten.

  Laat een bericht achter