Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Weer een bezoekje bij de voetballer

  Geplaatst op april 14th, 2014 Nanda 1 reactie

  Doe maar rustig aan
  Afgelopen zaterdagavond ging de telefoon. Het was ‘de voetballer’ waar ik laatst ook al op escort was je leest het verhaal hier Het is echt een hele relaxte gozer en ik keek er al naar uit. De avond was nog jong en we spraken een tijd af, mede omdat hij in een andere stad woont. Ik belde naar m’n chauffeur maar kon ‘m even niet bereiken. Hij belde al gauw terug, gelukkig. Hij was voetbal aan ’t kijken met z’n vrienden. Hij kwam er zo snel mogelijk aan. Dat was natuurlijk heel fijn, wel had ik daardoor wat vertraging dus ik belde ‘m op om te zeggen dat mijn chauffeur er zo aan kwam, want hij was even voetbal aan ’t kijken. Hij vond het prima en liet weten dat we rustig aan konden doen, hij zag me vanzelf wel verschijnen. Chill! Waren alle klanten maar zo!

  We reden naar de plaats van bestemming en hij stond buiten al te wachten. Ik stapte uit en we liepen samen naar binnen. In de lift kreeg ik een dikke kus van hem en hij begon over voetbal. “Dus jouw chauffeur houdt ook van voetbal? Voor wie is hij?” Hand in hand liepen we van de lift naar zijn woning op de vierde etage. Het was een rommeltje, maar dat kan ik gerust zeggen omdat mijn huis een keer netjes is :)

  Trots liet hij de foto’s zien
  Hij kwam aan met een fotolijstje en liet vol trots aan mij zien. “Kijk, we hebben een fotoshoot gehad. Mooi he?” En ik keek naar de foto waar hij gemaakt geposeerd stond mijn zijn vriendin. Ik zei dat ik ’t een leuke foto vond en hij liet er nog meer zien. “Het is wel dik aan tussen jullie he?” Hij glunderde helemaal en zei dat ze nu al een paar maanden met elkaar gingen. “Nu is ze thuis maar ik zag haar gisteren en vanmorgen nog. Morgen gaan we samen naar voetbal toe. Mijn schoonouders gaan ook mee” Ondertussen schonk hij wat appelsap in voor mij en vertelde vol enthousiasme over zijn aardige schoonouders. Ik nam het drinken aan en we liepen naar de slaapkamer. “Nog steeds geen tweepersoonsbed?” grapte ik. Hij moest lachen. “Nu heb je een meisje en nog steeds een klein bedje” “Dat vind ik wel prima. Plaats genoeg”

  Hij kleedde me uit en ik wreef met m’n hand over zijn stijve in zijn joggingsbroek. We stonden nog en zoende met elkaar. Hij pakte een grote handdoek en legde deze op het bed. Hij trok alles uit en ging op z’n buik liggen. Ik gaf ‘m een erotische massage en na een tijdje draaide hij om en trok ik ‘m af en zoog ik ‘m. Hij wilde mij ook verwennen en we stonden op en hij maakte plaats voor me. Ik ging liggen en hij deed zijn ding. Ik vond ’t wel even lastig om te ontspannen maar daarna ging het prima. Hij deed zijn best en ik liet mezelf gaan en kwam klaar. Daarna neukte hij me en t was heerlijk.

  Relaxte klant
  Net als de vorige keer samen douchen, alles ging zo vlot al vond ik dat we wel de tijd voor elkaar namen. We hadden nog ├ęcht zoveel tijd over. Na het uitgebreid douchen kleedde we onszelf weer aan en was er nog steeds genoeg tijd over. “Hoelaat komt de chauffeur je weer halen?” dus ik liet weten dat het pas over twintig minuten was. “O anders bel je hem toch op? Ga maar lekker genieten van je zaterdagavond meis, als je wilt mag je gewoon gaan. Ik bel je gauw weer een keer.” Ik gaf hem een kus en bedankte ‘m. Wenste hem een fijn weekend toe en ik liep zijn woning uit.

  Bij de lift liet ik weten dat ik er al aankwam en na een paar minuten, toen ik het gebouw uit was, stapte ik in de auto. “Zo, en dat was dat. Makkelijk he?” We reden terug naar mijn huis en ik stuurde ‘m een sms dat ik ’t heel gezellig met ‘m vond en wenste ‘m nog een fijn weekend toe.

  Hele fijne dag vandaag! x Nanda

   

  1 responses to “Weer een bezoekje bij de voetballer” RSS icoon


  Laat een bericht achter