Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Unboxing #1

  Geplaatst op augustus 17th, 2012 Geen reactie

  Een gesloten zwarte papieren tas. Altijd een verrassing wat er in zit. Het voelt als een cadeau dat je zo snel mogelijk wil open maken. Mijn nieuwsgierigheid is te hoog. Dus laten we maar gauw beginnen!

  Met een schaar knip ik een stukje open, tot dat ik zie dat er maar één nietje in zit. Nou, dat trek ik gewoon open! En maar goed ook want er zit iets groots in dat ik anders kapot zou knippen.

  Ik kijk in de tas en hij zit redelijk vol. Goed nieuws dus!

  Ik haalde als 1e het grote eruit dat ik anders kapot zou knippen. Het zit in een transparante verpakking met een felgroen kartonnending en een prachtige kleur blauw. Het is een Toy Joy, een soort sliert met allemaal balletjes eraan van klein naar groot met een rond uiteinde zodat je je daar aan vast kan houden, mocht je hem te ver duwen 😉 Joking! Ik gok dat dit voor in je anus is. Spannend zeg, hier komt absoluut een review over!

  En een pornofilm! Dammit, i love porn! Teeny Faust dus ik laat mezelf verblijden door de 90min durende film.

  Een hele kleine transparante plastic verpakking met een soort mosterd kleur kartonding. Super jelly teasing tickler. Teasing, ahaaaa. Dat is dus écht wat voor mij. Alleen ik heb het idee dat dit om een piemel moet en ik heb geen piemel. Hoewel? Het kán om een vibrator bedenk ik me nu. En aangezien ik die in overvloed heb, kan ik mezelf toch nog teasen.

  Juppie a jeej, ik kan mijn vibratorcollectie uitbreiden. Want deze glimmende had ik nog niet (qua kleur dus). De Lady Finger is bescheiden maar ongeveer 2 duimen lang dus dat is prima. Het is een dun ding maar beloofd ‘multi speed’. Hierover komt ook ábsoluut een review!

  En als laatste, als of iemand mijn gedachten kon lezen. Ik wilde graag nieuwe panty’s! En wat zit er in de black bag? Nylon fishnet pantyhose van het merk Leg Avenue. Zwarte panty’s, altijd goed!

  Doeg!

  Laat een bericht achter