Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Spaanse vlieg de karamel editie

  Geplaatst op oktober 1st, 2013 Nanda 1 reactie

  Hoi hoi,

  Spaanse vlieg is goor. Heel goor! Het smaakt bitter en daar hou ik niet zo van. Jij wel? Meld het dan gerust! Een paar maanden geleden kocht ik het bittere goedje omdat ik wilde kijken of het nou werkt. Dat kunnen jullie hier mijn ervaring met Spaanse vlieg

  Dat ik het vies vind, dat weet je nu wel maar al met al was ’t potje bijzonder snel leeg. Om je eerlijk te vertellen, weet ik nog steeds niet of het nou tussen de oren zit of dat het werkt. Ik heb een hoog libido maar het kan zijn dat Spaanse vlieg ’t versterkt. Weet het dus écht niet.

  Een paar dagen geleden zag ik Spaanse vlieg in diverse smaken staan. Wat? Dat leek de uitkomst! Geen gore smaak meer maar (hopelijk) lekkere aardbei, framboos, karamel en meer. Ik hoopte maar dat het geen chemische smaken waren. Daar kom je alleen achter als je het probeert. En dat heb ik dus gedaan! Ik kocht de aardbei en karamelsmaak.

  Vrijdagavond en nacht was ik beschikbaar voor escort en heb het druk gehad. Het leek mij daarom een ideaal moment om het te proberen. Ik besloot voor de karamel te gaan, mmmm!

  DSC_1136

  Hoe neem je dat nou; Spaanse vlieg?
  Neem 1ml (5 tot 7 druppels) onder je tong zo’n 30min voor de seksuele activiteit. Neem niet meer dan 2 doseringen per 24 uur. De dagelijkse portie niet overschrijden. (bron: achterkant van de verpakking)

  Mijn ervaring;
  Ik nam het inderdaad een half uur van te voren in; maar ik moest nog een hele rit in de auto met de chauffeur. Wat dus komt op ruim een half uur voordat ik pas sex zou hebben. Het smaakt in ieder geval lekker zoet. Totaal niet chemisch. De druppels heb ik niet geteld, ik goot wat in mijn mond waarvan ik gokte dat het prima was. Daarna spoelde ik het weg met de koffie die ik nog op mijn bureau had staan. Als ik geil ben heb ik grote pupillen; weet niet hoe dit bij andere zit maar het valt mij wel op. Daarbij komt het ook, dat ik regelmatig Spaanse vlieg gebruik (just in case; als ik naar een boeking ga). Dan heb ik ook grote pupillen. Of het hiermee te maken heeft? Géén idee. Ik was wel geil, maar ik ben eigenlijk altijd wel geil. Extra geil dan? Euhm ja!

  Mijn mening;
  Als hij op is koop ik hem opnieuw. Mede omdat het veel lekkerder smaakt dan de vorige variant. De andere smaken wil ik ook proberen. Daarbij verkoop ik het zelf (nog) niet in mijn webshop maar dat ga ik wel proberen. Puur omdat ik het zo lekker spul vind.

  De prijzen variëren; ik heb het gekocht voor 12,60. In een potje zit 15ml en hangt er vanaf hoevaak / hoeveel je ’t gebruikt. Ik heb trouwens niet kunnen vinden hoeveel calorieën ’t bevat (karamel smaak) hahaha. Grapje!

  Zodra ik dit zelf verkoop, laat ik het weten! Heb jij het weleens geprobeerd en wat vind je ervan? Laat het weten, ik ben benieuwd!

  x Nanda

   

  1 responses to “Spaanse vlieg de karamel editie” RSS icoon


  Laat een bericht achter