Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Sm sessie met een klant

  Geplaatst op februari 6th, 2014 Nanda 2 reacties

  Een beetje dagdromen
  We stonden als paradepaardjes in een half kringetje, te wachten tot hij er ééntje zou kiezen. Ik bekeek ‘m van top tot teen met mijn vriendelijke glimlach. Ondertussen zat ik te denken wanneer ik deze maand het liefste naar de ‘botox dokter’ ging. Ik voelde een lichte koppijn opkomen. Ondertussen tuitte ik mijn lippen lichtjes en bedacht me hoe ze zouden zijn als er wat fillers in werden gespoten. Opeens hoorde ik mijn naam en schrok ik uit mijn ‘botox droom’. “Leuk, kom maar gezellig mee dan” en ik pakte zijn hand en we liepen naar een kamer.

  Ik wist even weer waarom ik aan het dagdromen was; de klant keek zo eng uit zijn ogen. Met wijde ogen alsof hij heel verbaasd of erger; zwaar onder invloed van één of ander chemisch goedje. Ik stelde mezelf opnieuw voor want was zijn naam zoals gewoonlijk, weer vergeten.

  Slaan, spugen, facesitting
  “Doe je ook aan sm?” vroeg hij. ‘Fuck, weer zo’n sm man’ dacht ik nog. “Ligt eraan wat je wilt”. “Ik wil dat je mij in mijn gezicht slaat, mij vernederd en spuugt. Doe je ook aan zitten op het gezicht?” “Ik vind dit in principe best maar daar reken ik wel een hogere prijs voor” Het was allemaal geen probleem en meneer betaalde het genoemde bedrag. We hadden de tijd afgesproken op een uurtje. “Wil je wat te drinken?” Hij wilde een Cola dus ik ging naar boven om ’t geld te brengen, een Cola in te schenken en voor mezelf ook vast. Ik kauwde boven op een nieuwe kauwgom, deed wat lippenstift op, wat deo, een lading parfum en ik smeerde mijn benen nog even in met Vaseline spray and go. Op mijn gemakje ging ik weer naar beneden.

  Hij was al helemaal naakt, pakte zijn Cola aan en nam wat slokken. Ondertussen wilde ik mijn hakken vast uit doen. “Wacht mevrouw” en hij nam de taak van mij over. Ik voelde me behoorlijk awkward toen hij mijn sokken uit deed en mijn verband teen te zien was. “Wat heeft u gedaan, mevrouw?” “Ik ben van de trap gevallen. Het gaat wel weer” En bezorgd kuste hij op het verband.

  Hij kwam weer staan en streelde mijn borsten. “Kleed mij maar uit” zei ik en hij deed zijn ding. We liepen naar de badkamer toe om onszelf even te wassen. Hij stond achter mij en swaffelde op mijn kont. Hij had een behoorlijke pik en dat was prima. Opeens drukte hij zijn ding tussen mijn bilspleet naar beneden. “Ho, en dat doen we dus niet! Goed luisteren, bij de 2e keer zet ik je eruit. Van dit soort geintjes hou ik niet” riep ik hem streng toe en met een nat washandje waste ik mezelf extra goed. De toon was weer aardig gezet…

  “Meesteres, wil je mij neuken?”
  We laten op bed en ik gaf hem een massage. Eerst zijn rug en billen. Daarna zijn benen en ging ik naar de ballen toe. Hij kwam mijn zijn kont wat omhoog en ik gaf ‘m billenkoek. Hij genoot hier zo van, dat ik wat verder ging. Hij stak zijn kont zo omhoog, dat het bijna tot mijn middel kwam. Ik sloeg wat harder en trok zijn billen wat uit elkaar. Hij kreunde en hijgde. Ik pakte het condoom en deed ‘m om mijn vinger. Mijn wijsvinger stak ik voorzichtig en langzaam in zijn kont. Met mijn andere hand streelde ik zijn ballen en daarna trok ik ‘m af. Hij wist niet meer hoe die het had. “Meesteres, ik smeek je, wil je mij aub neuken?” Hij zag mijn gezicht niet maar ik wist niet wat ie mij vroeg. ‘Of ik hem wilde neuken?’

  “Wat geil! Natuurlijk ga ik je neuken” en ondertussen bedacht ik me dat er op een andere kamer een voorbinddildo hing. “Momentje, ik ben zo terug” en liet hem even met zijn kont omhoog liggen, terwijl ik een grote handdoek om mezelf sloeg en hoopte dat de andere kamer niet bezet was. Gelukkig niet! Ik pakte het en bedacht me nog dat dit wel even wennen was. Ik ging gewoon een man neuken! In zijn kont! En ik, ik met een voorbinddildo om. Dit was gewoon het perfecte verhaal met een middagje vriendinnen. En ik zag het al helemaal voor me. Back to reality.

  Ik vond het nog wel even lastig hoor, bedoel; opeens heb je een verlenging van zo’n 18cm erbij en dat moet allemaal in dat gat en het liefst een beetje goed en zonder al te veel pijn. Nou hield hij wel van pijn en ik gok dat ik een goed richtingsgevoel heb. Wel kan ik je vertellen dat ik écht respect heb voor de mannen. Neuken in doggy is niet niks. Behoorlijk hard werken en de vrouw (of man in dit geval) ligt er relaxed bij. Om maar te zwijgen over het juiste tempo en en en. Oeffff!

  Uiteindelijk was hij flink klaar gekomen en vond het helemaal geweldig. Blijkbaar neukte ik ‘m goed dus dat kan ik ook weer van mijn checklist vinken. Ha!

  Hele fijne dag nog en tot lees!
  x Nanda

   

  2 responses to “Sm sessie met een klant” RSS icoon

  • Nan

   Zo zie je maar….het leven op Mars is niet altijd even gemakkelijk!
   Maar oefening baart kunst zullen we maar zeggen…..

   Als het niet erg vindt maak ik de overstap naar venus niet…….zie het niet zo zitten om in doggy genomen te worden…..wat mij betreft blijft dat eenrichtingverkeer…..exit only

   greets
   Stino

  • Wauw wat een verhaal, wel leuk dat je dat doet! Ik vind het echt tof dat je de laatste tijd zoveel artikelen schrijft ik lees alles met plezier!! Ga zo door :)


  Laat een bericht achter