Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Sensationele tepelpomp #review

  Geplaatst op januari 8th, 2013 Nanda Geen reactie

  Hoi allemaal!

  Vandaag wil ik met jullie de ‘sensationele tepelpomp’ bespreken. In het roze; jawel jawel jawel!

  Vorige week vrijdag rond 15u bestelde ik 3 dingen bij Willie.nl Geen idee wat de andere 2 dingen waren? Je kan het hier terug lezen Geisha ballen review & Gspot gel (mint) review


  De verpakking vind ik er leuk uit zien. Het trekt mij dus absoluut aan.


  Best een klein pakketje, zoals je ziet. Spannend!


  Keurig verpakt in een plastic zakje. Mooi snoeperig kleurtje roze.


  Tadadadada. Dit is het dan.

  Allemaal leuk en aardig maar mijn eerste gedachte was ├ęcht een kinderlijk dokters setje. Ken je dat speelgoed nog? Ik vroeg mezelf af of ik hier een hoogtepunt van zou krijgen. En dan bedoel ik niet alleen met ’t kinderlijk speelgoed in m’n achterhoofd.

  Ik zette ‘m op mijn hand om te testen. Het is erg plastic fantastic. Ik kan niet zuigen. Waarom niet? Omdat het ander zuigertje geen contact heeft met een stukje huid. Maar da’s nog knap lastig in je uppie, dat zeg ik je. Beide zuigmondjes op m’n borsten (niet eens m’n tepels) en goed vast blijven houden en ondertussen klemde ik het met m’n kin en onderarm tegen elkaar zodat ik snel met m’n rechterhand in het pompje kon knijpen.

  Zie je het voor je? Voel je ‘m al aankomen wat ik wil zeggen?

  Ik besloot naar m’n slaapkamer te gaan, want dat gepruts achter m’n computer is ook allemaal niks. Daar lag ik dan. Eigenlijk had je het moeten zien. En nee, ik laat het niet zien. Het was een grappig moment. Op die fiets.

  Met m’n onderarmen drukte ik m’n borsten tegen elkaar. Gauw zette ik zuigertje nummer 1 op m’n tepel om snel nr 2 te pakken en op m’n andere tepel te zetten. En toen begon de ellende. Nr 1 viel om omdat hij simpel weg niet zoog (nee dohhhh) en na nr 1 recht te hebben viel nr 2 om. Wat een ellende. Na een minuutje of 10 had ik ze beide op z’n plaats en kneep ik in de pomp.

  Het was de moeite niet waard. Ik kon 3x knijpen en toen was de roze bal, mwee.. niet echt een bal maar een ovale bal gewoon leeg met van die deuken er in. Ik trok (!!) de zuigers van m’n tepels en keek naar ze. Zuigen kon dat kreng wel. Het leek of ik ronde rood/paars/blauwe plekken had. Het was geen gezicht!

  Ik ben oprecht blij dat ik dit niet met een scharrel (of erger; een klant) heb geprobeerd maar gewoon in mijn uppie in m’n slaapkamer. Niemand zou mij dus aan dit blijven herinneren. Misschien leuk om om mijn nek te hangen met Carnaval? Just joking….

  Wat ik wel wil, is een duurdere variant. Ik heb gevoelige tepels en het lijkt me lekker om deze te stimuleren met een tepel verwenner. Zo zal ik het maar even noemen. Welke het precies zal worden, geen flauw idee. Ik sta er open voor. Dus mocht je er ervaring mee hebben? Laat het gerust weten!

  De prijs was trouwens 11,50. Goedkoop duurkoop? Misschien.

  Mochten jullie benieuwd zijn, dan volgt hier de link —–> *KLIK*

  Fijne dag! Liefs, Nanda.

  Laat een bericht achter