Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Safe sex is niet suf !

  Geplaatst op oktober 20th, 2012 Nanda 2 reacties

  Ik was met een vriendin op ’t terras aan ’t babbelen over sex en condooms kwamen ter sprake. “Nan, het klinkt misschien stom voor een meid van 28 maar ik weet echt niet hoe ik een condoom om moet doen! Het zijn zulke onhandige dingen. Telkens komt er lucht bij of m’n acrylnagel blijft hangen.” Ze nipte van haar glas wijn en ging verder; “M’n vriendje heeft er ook nooit zin in dus we laten het condoom eigenlijk altijd zitten, puur omdat het zo moeilijk gaat. Stom he?”

  En ik gok dat m’n vriendin niet de enige is. Wat ik hoor in m’n directe omgeving is dat er veel meiden zijn die géén condoom om kunnen doen. “Joh dat heb ik op de middelbare gehad tijdens voorlichting maar inmiddels ben ik dat vergeten”, hoor ik er vaak achter aan. Tsja; op de middelbare kregen we inderdaad ‘les’ door een condoom om een dildo te doen. En om je heel eerlijk te zeggen; ik kon het toen ook niet!

  Inmiddels wel maar het is gewoon een kwestie van oefenen. Veel oefenen! En uitkijken met je nagels, dat er geen lucht in het tuutje komt en dat ‘ie vooral stijf blijft! Ik ken genoeg mannen die het een behoorlijke ‘dooddoener’ vinden maar het is gewoon belangrijk om veilige sex te hebben. Aan veilige sex is niks suf’s aan. Ik denk dat ieder mens een goede gezondheid wil. Om maar niet te spreken over ongewenste zwangerschappen!

  In mijn verhalen en ervaringen lezen jullie het zelden maar ik gebruik áltijd een condoom. Het is gewoon belangrijk. En het is aan jou of je het een ‘dooddoener’ laat worden of niet.

  Maar er is nieuws! One Touch Premium komt met de Quick-Strip technology! En ik ben om. Ik heb nog nooit zo’n ideaal en geniaal condoom mee gemaakt. De tijd van “stuntelen” is voorbij. Smoesjes zijn niet meer nodig; dit is het! En wat voor de meeste vrouwen ook een pluspunt zal zijn; er komt geen glijmiddel op je vingers. Hoera!

  Kijk maar eens het filmpje hoe snel en geweldig het gaat.

  Het zijn extra dunne condooms, ze zijn er met nopjes en ribbels en ‘gewoon’. Met nopjes zijn trouwens mijn favoriet.

  Ben je net zo enthousiast geworden als ik ben? Je kan ze bestellen bij Condoom Anoniem! Leuke feit; zij hebben de publieksprijs gewonnen voor BESTE webwinkel (categorie; persoonlijke verzorging). Bestellen & service zit dus wel snor!

  One Touche Premium – Quick Strip van Condoom Anoniem bestellen

  Laten we praten over condooms. Wat vind jij er van? Deel je mening in de comments en laat het vooral je mening weten over bovenstaande condooms!

   

  2 responses to “Safe sex is niet suf !” RSS icoon


  Laat een bericht achter