Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Parenclub #1

  Geplaatst op oktober 1st, 2012 7 reacties

  Ik weet niet hoe ’t bij jullie zit, maar ik kan veel dingen bedenken die ik mezelf kado wil geven. Dit jaar zit ik echter te denken aan iets speciaals; gewoon omdat ik dat verdien :) Namelijk om toch eens écht naar een parenclub te gaan. Ik zit het hele weekend weer dingen over te lezen en diverse sites af te gaan en ervaringen van anderen te lezen. Heb veel aan de comments gehad bij het artikel *KLIK*

  Ik wil echter niet als vrouw alleen binnenkomen. Zoals jullie weten ben ik single en om nou een vriend mee te vragen? Dit is trouwens geen oproep! Ik ben er denk al uit welke het zal worden. Of Mystique of Fun for two. Gewoon één van die twee. Ik wil dan wel in ’t weekend gaan, op een vrijdag of zaterdag en dan in de avond. Grote kans dat ik er een hotel bij pak. Misschien leuk om er een weekendje van te maken? Wat shoppen, de parenclub, hotel en de volgende dag terug naar huis. Een soort ‘weekend weg’ in eigen land.

  Nou heb ik al gelezen dat huis/tuin/keuken lingerie niet mag. Logisch ook. Maar wat trek je dan aan? En laat je het aan of ben je aan het uit/aan/uit/aan/uit/aankleden de gedurende avond? Wat voor type’s zijn het? De Barbie & Ken of de doorgewinterde gezellige 50+ incl. peukie en biertje?

  Beetje een “Nanda vraagt om ervaringen” want het heeft me wel in z’n macht; het hele parenclub verhaal!

  Let me know! Wil je het liever anoniem vertellen? Vul dan ’t contactformulier in!

   

  7 responses to “Parenclub #1” RSS icoon

  • Ik zit er al een tijdje aan te denken om ook te gaan.. dus ben erg benieuwd naar de tips.

   Als ik ga wil ik naar fata morgana in muiden.

  • Ik heb van horen zeggen dat bij fun4two geen mannen meer met één buikje binnen komen ik vind t daar altijd wel heel gezellig.
   Ik droeg lak of leren setjes

  • Op verschillende forums (o.a. viva) worden zo’n dingen ook besproken, er worden daar verschillende ervaringen uitgewisseld. Websites willen zichzelf alleen maar promoten, dus ze laten hun personeel op verschillende forums schrijven, dus daar moet je ook rekening mee houden. Mij lijkt het eerlijk gezegd 3x niks (ben ik veel te onschuldig en braaf voor hihi) .. Maar misschien met een meid of zo. In ieder geval gewoon 1 persoon en niet betaald natuurlijk!!!

   • 1 forum meerdere fora 😉 na na na na naaaaaa 😛 Dat weet ik dan weer wel 😉 -lol-
    Het Viva forum heb ik idd gelezen ja maar ik weet niet, vind ’t allemaal een beetje truttig.


  Laat een bericht achter