Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Ook webcammodel worden ?

  Geplaatst op september 8th, 2012 Geen reactie

  Ik krijg de vraag vaak; “Ik wil ook webcam meisje worden, hoe kan ik dat nou het beste aanpakken?” Vaak heb je de keuze al gemaakt maar je heb net dat ene zetje nodig. Het spookt al wat langer door je hoofd omdat; je het spannend lijkt, je wat extra wilt verdienen, je jezelf graag laat zien, je single bent of een andere reden.

  Ik cam al heel wat jaren en ben begonnen omdat ik mezelf graag laat zien. Daarnaast kick ik daadwerkelijk op alle leuke mannen in de box. Met de één heb je een algemeen gesprekje en met de ander een geile chat waar ikzelf behoorlijk geil van wordt. Ook vind ik het leuk om de fantasien van een ander te horen en de mijne met hen te delen. Men neemt elkaar serieus en je heb 1 gezamenlijk iets; het onderwerp sex!

  “Maar ik ben niet slank” Nou en? De erotische branche is denk ik één van de meest fijne ooit omdat je niet op je uiterlijk beoordeeld wordt, in negatieve zin. Waar je in een kledingwinkel vaak wordt afgewezen omdat je ‘de juiste maten niet heb’ kan je een heuse “sexbomb” zijn volgens vele mannen op de chat. Ieder heeft zijn smaak en waarom zou jij niet aantrekkelijk zijn met je maat(je) meer? Door de vele complimenten van de mannen krijg je daadwerkelijk meer zelfvertrouwen! Dus of je nou dik, dun, donker, licht, rood bent of tattoo’s / piercing heb dat maakt niets uit. Voor elk type is er wat!

  “Straks herkent iemand mij, dat wil ik niet hoor?!” Je kan anoniem webcammen. Je hoeft niet perse met je gezicht in beeld. Je kan de webcam naar beneden richten op je borsten, je buik of iets anders wat jij graag in beeld wil hebben. Mocht je besluiten om met je gezicht in beeld te gaan maar toch minder herkenbaar te zijn, kan je een (goede) pruik op zetten of een bril. Die leuke “nerd brillen” zijn nog steeds hip dus dat is een optie. Zelf zit ik wel met mijn gezicht in beeld; dit omdat iedereen toch wel weet wat voor werk ik doe. Daarnaast vind ik het niet erg maar begrijp volkomen dat jij het misschien (nog) niet wilt.


  “Oke, maar dan heb je iemand in de chatbox en moet je dan met je kut spelen, zo met je benen wijd voor de webcam?”
  Het is helemaal aan jou wat je doet of laat zien. We zeggen namelijk; ieder draait z’n eigen toko. Jij maakt dus helemaal zelf uit wat je doet en vooral; wat niet. Wel wil ik je op je hart drukken dat je nooit dingen moet doen voor de webcam waar je niet achterstaat of een ‘goed’ gevoel bij heb. Dit werkt namelijk niet prettig, zowel voor jou als de bezoeker niet! Ook is mijn ervaring dat niet iedere man gelijk je poes wilt zien. Je heb borsten liefhebbers en van billen. Sommige willen dat jij naar hen kijkt en zo kan ik nog even doorgaan.

  “Maar ik heb al een baan, hoe doe ik dat dan?” Voor de juiste vragen kan je contact opnemen met de Belastingdienst!

  “Is dit zwart geld? Nee! Webcammen doe je bij een bedrijf en je verdiensten zijn zo wit als ik weet niet wat. Bij aanmelding geef je je gegevens op; waaronder je BSN nr (voorheen sofi-nr) en maak je een kopie van je paspoort/id/rijbewijs en verstuur je naar het kantoor, dat overigens in Nederland zit. Wanneer jij je inkomsten opgeeft aan de Belasting, is deze al op de hoogte van wat je heb verdient. Sjoemelen kan dus niet en vergeet dat gewoon. “Wij verdienen gewoon wit en betalen net als ieder ander belasting!”

  “Heb je verder nog tips?” Jazeker! Zorg voor een goede webcam, goed licht, een rustige werkplek en een goede stoel want als je het goed doet; zit je heel wat uren. Maak het jezelf makkelijk met muziek, een glas drinken en vergeet niet pauze te nemen 😉 En trek je er ‘gewoon’ niets van aan wat anderen nu opeens van je vinden, want je doet niemand iets kwaad.

  Mocht jij na dit alles nog steeds zo’n “Yeah, ik ga het doen”-gevoel hebben? Klik dan op onderstaande banner en meld je aan. Leuk!

  Laat een bericht achter