Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Lekker spelen met m’n scharreltje!

  Geplaatst op mei 2nd, 2013 Nanda Geen reactie

  Hoi allemaal,

  Je bent single, je bent een paar dagen vrij en je hebt zin in sex. Wat doe je dan? Ik whatsappte even naar m’n scharrel die in de buurt woont. Wat? Dezelfde wijk. Lekker makkelijk dus! Hij had het nog even druk met werk, z’n vrienden en weet ik het en kwam daarna wel even naar mij toe. Prima! Ik besloot daarom de badkamer maar in te gaan en mezelf even mooi te maken voor hem. Haalde m’n make up eraf en bracht het opnieuw en wat dikker aan. Ik keek in m’n kast en vond dit wel een leuk setje. Daarbij had hij het nog niet gezien; surprise!

  Ik hoorde z’n auto al de oprit oprijden en de hond schoot waaks naar de deur. Ik maakte de deur open en in de gang stonden we al flink te tongen met elkaar. Zijn hand schoot direct op m’n kont en streelde en kneep er in. “Ik heb zin in je” zei ik zwoel in z’n oor.

  Hij drukte me tegen de muur aan en we gingen daar even verder. Ik wreef over z’n spijkerbroek heen, precies dáár waar ik snel verandering zou voelen. Hij gaf allemaal kleine kusjes in m’n nek, streelde m’n borsten en kneedde erin. Hij kwam tussen m’n benen in, zodat we nog dichter tegen elkaar kwamen te staan. Met m’n hand ging ik door z’n bruine haren heen en keek ik in z’n donkere ogen. “Kom, we gaan naar de de kamer toe” en we liepen naar de woonkamer. Ik pakte wat drinken voor hem en we zaten op de bank nog een beetje te ‘plukken’ aan elkaar terwijl we half tv keken. “Was het gezellig met je matties?” vroeg ik. “Ja hoor, B. was geweest. Die ken jij ook wel” zei hij. “Je had hem best mee mogen nemen hoor. Is een leuke jongen!” Hij kwam naast me zitten en kietelde me plagend “Dat zou jij wel willen, maar nu heb ik je lekker voor mezelf” en gaf een dikke kus op m’n wang.

  Ook al is het een scharrel, hij is best leuk! Ik ken ‘m al een paar jaar en zien elkaar nu minder vaak dan eerst. Maar sja, ieder is druk. Je kent het wel. Maar áls we elkaar zien is het super gezellig!

  We kunnen leuk met elkaar kletsen, is die zo gek tijdens ’t uitgaan en hij kan lekker neuken, ik geef het toe. Daarom is het ook een scharrel. Ongeremde sex zonder poespas. Friends with benefits, net als de film, maar nu een keertje in het echt.

  Op de bank kroop ik knus tegen ‘m aan en hij streelde door m’n lange bruine haar heen en gaf een kusje op m’n voorhoofd. How cute! Ik blies een beetje in z’n gezicht en we gaven elkaar een kus op de mond. Z’n hand ging naar m’n borst, volgens mij is het een borstenman trouwens!

  Ik streelde mezelf over de stof heen en deed het iets omlaag zodat hij m’n inkijk kon zien, zeg maar. “Zozo Nanda goes wiiiiiild” riep hij enthousiast uit. “Wat heb je nog meer?” dus ik trok het uit. Hij lag een beetje uitgezakt op m’n bank, met z’n rug tegen de leuning. Ik kwam op ‘m en we begonnen te zoenen. Hij ging wat onderuit liggen en ik kwam op ‘m en m’n handen gingen over z’n kleren heen en hielp hem met uitkleden. Zijn zwarte strakke boxer trok ik uit en z’n lekkere pik kwam omhoog. Zo’n ding kan je gewoon niet negeren, het is er, het staat er!

  “Nan, heb je massage olie in huis? Wil je me zo lekker masseren als je bij een klant deed?” en ik ging even naar boven om wat te halen. Ondertussen dacht ik; aha, je leest dus ook mijn blog en dat maakte het leuk, vond ik dan! Ik masseerde hem zoals ik van de week deed.

  Ik legde een kleedje op de bank en hij mocht erop plaats nemen. Ik deed precies ’t zelfde maar deze keer was het anders. Ik ken hem al langer natuurlijk, dat maakt het wat speciaal maar ook geiler! Zijn pik werd steeds groter en hij hield het niet meer en vroeg of hij zich om mocht draaien. Hij pakte me beet en vroeg of ik op hem wilde zitten met m’n gezicht van zich af. “Naai me” zei hij geil.

  Na een potje sex op de bank zijn we door naar boven gegaan, gingen we even douchen en naar mijn bed. Ik had niet echt mijn slaapkamer opgeruimd, zeg maar liever; echt niet! Dus de dildo’s en vibrators lagen eigenlijk overal wel. “Nondeju, ik dacht al dat je veel had maar je hebt er echt bijna miljoenen!” En hij zette hem aan.

  “Je kiest nu wel gelijk de meest pittige uit hoor. Dat ding maakt een herrie maar doet ’t goed hoor” zei ik lachend. “Ja, ben je er al vaak mee gekomen?” “Oh ja hoor maar toch heb ik liever wat anders” en ik pakte uit mijn nachtkastje Lelo en mijn glazen vriend erbij. “Dus hier heb je ook al wat over geschreven?” vroeg hij zonder blikken of blozen. “Ja joh, half Nederland weet geloof ik dat ik zweer bij deze twee toppers!” “Ha, cool. Dan wil ik deze twee wel bij je proberen!” en hij keek ernaar en zette ‘m aan en uit.

  We kropen het bed in, ik ging liggen en hij lag op z’n zij naast me. Hij streelde me helemaal van top top teen, gaf kleine kusjes en pakte toen deze toy er toen bij. “Ik dacht dat je die andere zou pakken?” vroeg ik aan hem. “Deze leek me ook al zo leuk! Volgens mij kan deze er namelijk ook wat van!” Ha, dat mocht hij zelf maar ontdekken…

  Hij zette ‘m op de laagste stand zoemend tegen me aan. “Kietelt het?” en ik begon wat te lachen. “Het mag best wat harder” Hij zette ‘m tegen m’n clit aan en bewoog een beetje mee. Hij stelde allemaal van die dirty vragen; “Doe je dit vaak?” “Doe je het ook zo?” “Hou hem eens vast en doe of ik er niet ben” We speelde er samen mee en ik deed of hij er niet was. Toch lastig hoor, maar het ging me goed af en liet me lekker gaan.

  Hij schoof m’n benen wat uit elkaar en stak z’n vinger in me. Hij voelde al hoe nat ik wat en stak er gauw een 2e en 3e vinger bij. Liet deze lekker in en uit glijden, terwijl ik de vibrator op m’n clitje hield en flink aan ’t genieten was! Hij haalde de vibrator weg en ging omlaag en likte me heerlijk, met een paar vingers er in. Ik voelde een heerlijke tinteling door m’n lijf gaan en wist dat ik bijna klaar kwam. Ik legde m’n hand op z’n hoofd en drukte ‘m tegen me aan “Ga door, ga door” riep ik zwoel.

  Hij pakte een andere toy erbij en neukte me flink tot ik het niet meer hield en kwam heerlijk klaar! “Ik wil je zo graag! Wil je me neuken?” vroeg ik smekend. “Hoe hard wil je me?” vroeg hij plagend. “Doe niet zo flauw, neuk me gewoon” maar nee hoor, hij zat prima in zijn rol. Na een tijdje kwam hij achter me liggen en deden we ’t in het standje lepeltje-lepeltje. Hij pakte me heerlijk bij me borsten en beukte en neukte er flink op los. Love it !

  Hij bleef ook slapen, sja.. voor het eerst! Toch best bijzonder ook al was ’t gemakkelijk. De volgende ochtend werd ik wakker en sliep hij nog. Echt zo schattig om te zien. Ik voelde onder de dekens en merkte dat hij al een flinke ochtend paal had. Dus ik besloot ‘m wakker te zuigen. Zijn pik had het eerder door en was echt geweldig. We deden het nog even dunnetjes over. Na het douchen en het ontbijt ging hij weg.

  Toch best fijn, dat ie weer naar z’n eigen toko ging. Vrijheid blijheid !

  x Nanda.

  Laat een bericht achter