Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • “Kniep er maar eens in”

  Geplaatst op januari 21st, 2014 Nanda 1 reactie

  Ik heb geen idee wat er afgelopen zaterdag was. Zover ik weet was er geen voetbal op, was er geen concert of een braderie. Het kwam er in ieder geval op neer dat het behoorlijk ‘dood’ was in de club. Daarbij waren we ook nog eens met 5 meiden, dus als de situatie zich dan een keertje voor deed; leken we net hongerige hyena’s.

  Een uur na het avond eten gingen er 3 collega’s naar huis en bleef ik samen met een ander meisje over. We lagen nog steeds lui op de bank onder een dekentje naar de tv te kijken, met de mobiel natuurlijk binnen handbereik.

  De bel ging en we zagen op de camerabeelden dat er beneden een klant stond te wachten. “Oh nee he, een oude man” zei mijn collega verveeld. “Geeft niets ik pak hem wel, blijf jij maar zitten” en ik stond op van de bank en liep op mijn blote voeten naar beneden toe. “Hai welkom” en ik gaf de klant een hand en 3 zoenen en stelde mezelf voor. “Ben je hier al eens eerder geweest?” vroeg ik hem vriendelijk. “Een jaar geleden, maar ik wil graag ontspannen” “Leuk, dat is geen enkel probleem. Momenteel ben ik de dame die beschikbaar is, dus als je het leuk lijkt mag je mee lopen”. “Oké”

  En als een mak lammetje liep hij achter mij aan naar de kamer. Ik sloot de deur en vroeg hoelang hij wilde blijven. “Een uurtje” dus ik vertelde hem de prijs en dat hij inderdaad vooraf moest betalen. “Ik breng het geld even naar boven toe. Wil je wat te drinken trouwens?” Hij wilde niets maar ik wel, dus ik ging even naar boven toe. “Ha, als een mak lammetje liep hij mee hé” en ik gaf m’n collega een high five, dat we toch nog maar een klant hadden die dag. Anders is het helemaal een beroerde dag…

  Ik dronk even wat van m’n Cola en ik kauwde nog even snel op een ‘vers kauwgompje’, deed nog een beetje parfum op en ging naar beneden. Ik was terug op de kamer en de klant stond in zijn witte –te ruime- boxershort. De ruimte had hij voornamelijk nodig, voor zijn bolle buik. Ik schatte hem begin 50, hij had een geschoren kop, geen bril, geen baard en ook geen snor. Zijn blauwe ‘jonge hondenogen’ spraken boekdelen en hij was gezellig met me aan het babbelen, al moest ik wel een beetje wennen aan zijn aparte manier van vriendelijkheid. Hij kwam dan plots voor mij staan, bukte en zong dan een liedje voor mij op nog geen 2cm afstand. Little to close in my personal area…

  Ik liep naar de badkamer en deed de kraan aan en legde wat washandjes en handdoekjes neer. “Ga je jezelf wassen?” vroeg hij toen hij mijn richting kwam lopen. “Ik ga jou wassen en daarna mezelf, dus dat heb je goed gezien”. Ondertussen hield ik mijn vinger onder de waterstraal om te voelen of hij op een goede tempratuur was. Dat was zo, dus ik hield de zwarte washand eronder en deed er wat douchegel bij. “Je hoeft mij niet te wassen hoor, ben gisteren nog onder de douche geweest”. Ik begon te lachen en cynisch; “Dat zal ik je juist wassen want dat kan echt niet. Alle dames hier houden van goede hygiëne en ik helemaal dus je laat jezelf gewoon wassen en als je het niet door mij wilt is dat prima, dan doe je het zelf maar.” Nu ik het lees klinkt ’t onwijs streng, ik hou het liever op duidelijke taal.

  De klant kwam naast mij staan en trok zijn witte boxer uit en ik zag dat hij onwijs klein geschapen was. Je heb klein en je heb klein. Hij viel in de laatste categorie. Ach, ik zie genoeg piemels dus ik ‘let’ er niet meer zo op maar natuurlijk zie ik wel het verschil tussen ini mini, klein, groter, groot en huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuge.

  Ik had ‘m 2x gewassen want ik rook nog steeds een oude zweetgeur. Eenmaal een paar stappen bij het bed maakte ik er een opmerking over. “Ik ben zo terug. Ik ga boven heel even deo en parfum halen want je ruikt nog steeds een beetje sterk”. Hij keek gepikeerd. Maar het is niet de eerste keer dat ik mijn mond er over dicht hield en dus een uur met zweetmannen in bed lag. Onder het mom; mijn grenzen beter aangeven, zei ik er wat van. Het maakte mezelf niet zoveel uit hoe hij het vond; ik ga niet een heel uur in bed liggen met iemand die behoorlijk sterk ruikt, ook niet na het uitgebreid wassen! “Is het zo erg?” vroeg hij op een lollige manier aan mij. “Ja, het is zo erg. Je ruikt het zelf niet, maar ik wel. Geeft niets, kan je misschien niets aan doen maar ik benoem het wel. Dus ik ben even naar boven, tot zo”.

  Eenmaal terug spoot ik ‘m onder de vrouwen Rexona en kreeg hij ook wat pufjes Mexx parfum op. “Tadada, je bent weer lekker fris! Wat ruik je heerlijk. Zullen we maar in het bed liggen?” stelde ik op een luchtige manier voor.

  Ik legde een groot handdoek op het bed en vroeg of hij op bed wilde liggen. “En als ik dat nou niet wil?” zei hij op zijn ‘lollige manier’ met zijn gezicht schuin en half in de mijne. ‘Dan krijg je geen lekkere massage van me en bedenk ik wat anders. Dan kunnen we misschien dammen op bed, als je daar meer zin in heb. Of gaan we tv kijken’. Wijzend naar de grote tv op de schouw. “Een massage van jou zou heerlijk zijn, ik ga al liggen”. Het was echter mijn bedoeling om zijn rug te masseren. Daar heb ik namelijk alweer 10 minuten tot een kwartier mee ‘gewonnen’. Deze slimme Henkie ging echter op zijn rug liggen. ‘Prima joh, wat jij wil’ dacht ik en ik deed wat massage olie in het kommetje van mijn hand en sprenkelde het langzaam over zijn lichaam. “Werk je hier al lang?” vroeg hij. “Ik werk hier nu een weekje of 5” “En, vind je het leuk om dit werk te doen?” en hij keek me weer zo ‘lollig’ aan. “Ik vind dit leuk werk ja, anders deed ik het niet.” “Sommige meiden doen dit omdat het goed verdiend. Hou je er lekker wat aan over, aan ons uurtje?” “Ik ben sommige meiden niet en dat is privé. Ik doe dit werk omdat ik het leuk vind, ben ook maar een gewoon meisje met studies in het verleden en gewone simpele baantjes. Dat was niet mijn ding. Ik hou van afwisseling, mijn eigen tijden bepalen, mijn eigen ding doen. En ik hou van mannen, flirten en sex. Daarom doe ik dit werk. Gewoon, omdat ik het leuk vind!” Het was eventjes stil tussen ons en de Sky Radio zorgde voor de stemming op dat moment. Dus ik zong maar een beetje zachtjes mee terwijl ik met mijn handen over zijn bolle buik gleed en over zijn behaarde borst.

  Ik vroeg of hij zijn benen wat uit elkaar wilde doen en ik kwam op handen en mijn knieeen tussen zijn benen in. Ik liet mijn lang haar over zijn buik glijden, terwijl ik hele kleine kusjes van onder naar boven en van boven naar onder gaf. Ik kwam omhoog en zoende ‘m op zijn lippen. Hij rook naar koffie en peuken, niet echt lekker om mee te tongen dus! Ik wilde niet compleet overkomen als een zeikwijf, anders ging ik nog even naar boven om hem een kauwgompje te geven. Maar nee, ik zoen dan gewoon maar niet.

  “Wil je in m’n piemel kniepen?” vroeg hij aan me. “Wat zeg je, sorry, ik versta je niet” vroeg ik op een rustige en vriendelijke manier. “Ik kom uut d’n Achterhuuk, wil je in m’n piemel kniepen?” “Oh, kom je daar vandaan, maar ik begrijp nog niet wat je bedoeld.” Ik kon er niks van maken; piemel begreep ik natuurlijk wel maar dat kniepen kon ik niet plaatsen. Afijn, of ik dus letterlijk in zijn piemel wilde knijpen.

  Knijpen? Ja knijpen! Ik was net een paar dagen bij gekomen van mijn wilde sm sessie als dominante vrouw bij een klant en zat niet te wachten op weer zo’n ‘extreem geval’. “Ik hou ervan als iemand in mijn piemel knijpt. Mag best harder, gebruik je nagels er maar bij”. Ik wilde dit helemaal niet weten.

  Hij lag op zijn rug, in het midden van het bed met de benen uit elkaar. Ik lag op mijn zij naast hem en steunde op mijn linker elleboog. Mijn gezicht was van hem af en met mijn rechterhand was ik down under bezig met kniepen. Ondertussen keek ik nog even naar de klok; nog mááááááááááááár 40minuten! O lord… dan duurt het lang. Hoe veel kan je kniepen in 40 minuten? Heel veel. Ik wilde eigenlijk een turf lijst maken, maar dat leek mij iets te neurotisch; aangezien ik van lijstjes (en lijstjes van lijstjes hou).

  “Wil je op mijn gezicht zitten?” vroeg hij aan me en ik draaide mijn gezicht om. “Je wilt dat ik op je gezicht kom zitten? Met mijn gezicht naar de muur toe of van je af?” En ik kwam maar vast omhoog. “Ik wil je lekker likken, kom maar op me zitten”. Oké, er zijn een paar dingen die ik gewoon simpelweg gênant vind; waaronder dus dit. Hij wilde dat ik met mijn gezicht naar de muur ging maar dan zit ik 40 minuten tegen een barok behang te staren dus ik koos er voor om gewoon om te draaien.

  Ik zat dus op hem en ik vond het helemaal niks. Ondertussen was hij mijn kont aan het kussen en voelde ik kort daarna een tong door mijn bilnaad heen. Dit was gelijk de eerste keer dat ik zo werd gelikt en ik vond het vreselijk. Hij vond het echter helemaal ge-wel-dig. Zijn mini pikkie werd er wat groter van en hij begon draaiende bewegingen met z’n heupen te maken. “Kniep maar lekker door” zei hij vaag, want hij was mijn kont aan ’t likken. Ondertussen keek ik even op mijn horloge, want dat zag hij toch niet. God damz, nog maar een half uur!

  Ik kreeg last van het zitten op hem, kreeg kramp in mijn teen en wilde even anders gaan zitten. Ondertussen voelde ik het gekniep ook behoorlijk in mijn vingers. Ik wisselde af met beide handen, het leek er nu eigenlijk meer op, of ik een koe aan het melken was. Naar boer zoekt vrouw kijken helpt dus ook voor mijn werk, zo blijkt maar weer.

  “Harder kniepen, sneller kniepen” en ik zag hoe hij zijn heupen sneller en ritmischer begon te bewegen. Ook het gekreun tussen mijn billen was luider. En je weet ’t vaak; als mannen klaar zijn gekomen, kan men verder met de orde van de dag. Daarbij was ik ook wel toe aan weekend dus ik zorgde maar voor wat tempo. Na een paar minuten en heel wat gekniep verder, kwamen er allemaal straaltjes zaad uit ‘m zo in de handdoek. Ik was trots op ‘m, dat scheelde weer een bed opmaken!

  Ik stond op en hield mezelf even aan de muur vast en stapte van het bed af en dook de badkamer weer in. “Ga je mij nou alweer wassen?” vroeg hij. Ik moest lachen in mezelf en gaf er verder geen gehoor aan. Dus ik haalde maar zelf even een washandje door mijn onderkant heen. Wat extra douchegel op het washandje en flink mijn billen wassen. Man o man, ik was weer een hele ervaring rijker!
  Nadat ik hem had gewassen en hij bezig was met aankleden, ruimde ik ondertussen maar een beetje de kamer op. Hij schoot niet bepaald op namelijk en ik was alweer in mijn lingerie en jurkje. “Tot hoelaat werk je?” “Oh, nog maar eventjes, een half uurtje en dan ben ik klaar” “Ga je nog wild stappen in het centrum, straks?” “Nee, ik ga straks naar huis toe en met een leuke vent op de bank tv kijken en lekkere kaasjes eten. Zo ziet mijn weekend eruit straks”. “Dat doe je goed, en ga je die jongen dan ook lekker wassen en verwennen?” Al lachend gaf ik hem een knipoog en zei “Dat zou jij wel willen weten he, boefje!”

  Hij had zijn jas aan en ik vroeg of hij niets was vergeten. Ik gaf hem 3 zoenen op de wang, bedacht me gauw nog even waar hij met zijn gezicht was geweest, maar wenste hem een heel fijn weekend toe en bedankte hem voor de gezellige tijd. Ik liep nog even mee naar de in/uitgang en hield de deur open voor ‘m. Hij bedankte mij ook en ging weg.

  En ik… ik had eindelijk weekend. Jihaaaaaaaaaaaaaa!

   

  1 responses to ““Kniep er maar eens in”” RSS icoon

  • Hi weer leuk om te lezen. Vooral dat je het “huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuge” noemt wat sommige mannen hebben.
   Zaad eruit en door naar de orde van de dag, tja zo werkt het nu eenmaal bij de geile man… (Lekker toch?).
   En weet niet hoe het met deze meneer zit maar waarschijnlijk moest je hem in de ballen knijpen, niet in z’n pikkie, of gooi ik nu hier neer wat ik zelf lekker vindt? 😛


  Laat een bericht achter