Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Ieder z’n fantasie

  Geplaatst op april 20th, 2013 Nanda Geen reactie

  Hoi hoi,

  Een paar dagen geleden kreeg ik zo’n leuke mail van een man (bezoeker!), hij liet weten dat ik zijn mail mocht delen met jullie, in een artikel.

  “Lieve lieve Nanda,

  Ik zou graag een vibrator of slipje willen kopen van je die je gebruikt en/of gedragen hebt. Er zullen vast meer mannen zijn en ik hoop dat zij zich niet zullen schamen. Er moet altijd ééntje de eerste zijn. Wil je er ajb aandacht aan besteden? Groetjes H.”

  Eigenlijk heeft H. wel gelijk. Er zijn zoveel wensen en fantasien waar niet iedereen voor uit durft te komen. Ik maak graag dingen bespreekbaar en wil daarom zijn mail gebruiken als een opstapje voor de man die ook houdt van bijvoorbeeld gedragen slipjes of gebruikte toys. Ik wil je laten weten dat geen enkele fantasie of wens mij te dol is. Onthou dat ik je altijd serieus neem.

  Ik zat even na te denken hoe ik dat het beste kan doen. Ik neem mijn bezoekers serieus en waardeer het enorm als iemand een mail stuurt met bijv. zijn wens of fantasie. Uiteraard zal je begrijpen dat ik simpelweg niet álles waar kan maken omwille van mijn agenda e/o privacy, maar ondanks dat denk ik graag met je mee!

  Mocht je het met ‘H.’ eens zijn, en wil je ook graag een gedragen slipje of gebruikte toy? Deze kan je kopen! Voor meer info en de gang van zaken kan je mailen naar info@nandalove.nl Je kan rekenen op mijn discreetheid en ik verwacht dit terug!

  Heb je nog geen idee wat je graag zou willen als een ‘Nanda collectors item’ Bezoek mijn webshop en mail !

  Alvast een hele fijne zaterdag! x Nanda

  Laat een bericht achter