Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Icicles nr 19 vibrator

  Geplaatst op mei 7th, 2013 Nanda 1 reactie

  Hoi hoi,

  Ik had nog een tegoedbon van Willie.nl liggen en deze was al bijna verlopen. Toch zonde! Kon voor 38€ wat uitzoeken. Maar wat? Aangezien ik nu m’n eigen webshop heb vond ik het lastig. Dus besloot ik voor iets te gaan, wat ik zelf even niet verkoop…

  Mijn 1e glazen vibrator bevalt zó goed, dat ik er nog ééntje wilde. Maar dan in een andere vorm en een andere kleur. Had al een tijdje smoel op de roze. Want ook al heb ik genoeg roze trilstaven, een glazen had ik nog niet in mijn collectie.

  Dus zo gezegd, zo gedaan en ik bestelde deze; nummer 19 van het goede merk Icicles!

  Ik vind het uiterlijk van de dozen zo mooi. Stijlvol zwart en wit, van ‘glad’ karton. Wat ook leuk is; de voorkant is een soort klep dat je open kan maken als je aan het witte lintje trekt. Het zit vast met een magneetje. En dan zie je zo’n prachtige barok achtergrond.

  Glas is en blijft glas en dús breekbaar! Het zit goed verpakt.

  Net zoals bij de blauwe glazen vibrator * klik om te lezen *, vind ik deze ook fijn. Waarom? Dat kleine bochtje doet het hem en de roze uitsteeksels. Het glijdt goed naar binnen en trilt super. Het ligt fijn in de hand. Het idee vind ik ook gewoon super spannend. De prijs is 29,95.

  x Nanda

   

  1 responses to “Icicles nr 19 vibrator” RSS icoon


  Laat een bericht achter