Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Het onderdanige ventje #1

  Geplaatst op november 2nd, 2012 Nanda Geen reactie

  Dinsdagavond was ik op kennismaking bij het escortbureau en na wat info ging ’s avonds de telefoon. Eigenaar nr 1 pakte de telefoon op en begon enthousiast te vertellen over ‘het nieuwe meisje’. Terwijl hij de woonkamer verliet hoorde ik hem nog zeggen; “Geen probleem, morgenavond is ze beschikbaar. Je zal haar geweldig vinden!”. Op de bank tegenover mij zat m’n collega “Ik denk al dat ik weet wie het is.” en ik keek haar vragend aan. “Hij belt elke dag op om te vragen of er nieuwe zijn en als dat niet zo is boekt ie een ander” en ze ging weer verder aan de soep. “Heb jij vanavond ook nog iets?” vroeg ik en ze knikte, terwijl ze haar soep doorslikte “Om half 9 ga ik naar een klant”.

  De eigenaar kwam de kamer binnen “Nou Nanda, je eerste boeking is een feit. Morgenavond heb je een 2 uur durende sessie.” Hij vertelde wat over de klant; dat hij dol is op opdrachten uitvoeren maar er geen sex aan te pas kwam. M’n collega voegde toe; “Het is een hele aardige relaxte man, de 2 uur vliegen zo voorbij”. Ik at nog wat soep mee en knuffelde nog met de hond waarna ik naar huis ging.

  Bedankt voor de lieve telefoontjes, mailtjes, smsjes en andere berichten. THX!

  Gisteren was het dan zover; einde van de middag dook ik de badkamer in. Toen ik klaar was stond ik voor de kledingkast en koos voor een zwart met rood korset, vond wat leuke kanten handschoenen, hing een lange rode kralenketting op en was extreem opgemaakt en m’n haren in een hoge staart. M’n gewone kleren trok ik erover en ging ik naar m’n werk.

  Eenmaal daar at ik even mee en m’n collega die er dinsdag was was er ook. We hadden het over de klant naar wie ik toe ging en had er gewoon zin in om te gaan. Rond 7 belde de chauffeur op dat hij er was en ik liep de woning uit. Stelde mezelf voor aan de chauffeur en we reden naar de bestemming. Hij wenste me succes en ik liep over de stenen en belde aan.

  Na een paar tellen ging de deur open en stond er een 55+ in de deuropening. Wat langer, een beetje dik, wat doofy maar vriendelijk gezicht met de dunne zwarte haren naar één kant gekamd. Hij had een baby blauw met baby roze gestreepte blouse aan met een caramel kleurige ribbroek en bruine bootschoenen. “Hoi goede avond, leuk dat je er bent. Kom binnen!” zei hij vriendelijk en ging een stapje opzij om mij binnen te laten en deed de deur dicht. Ik stond in de gang, deed m’n jas uit en hij deed de tussendoor open en liep hem achterna. Na het zakelijke gedeelte te hebben afgehandeld vroeg die of ik wat wilde drinken en ik nam plaats aan de keukentafel. Zijn inrichting oogde knus en huiselijk, voor een alleenstaande. Hij zette het drinken neer, kwam erbij zitten en vroeg of ik rookte. “Nee” zei ik vriendelijk. En hij maakte een tevreden uitdrukking met z’n gezicht. “Gezond van je om niet te roken. Zelf rook ik ook niet maar mocht je roken, is dat geen enkel probleem hier. Voor de dames pak ik altijd een asbak” zei die.

  Hij vertelde dat hij graag gedomineerd wilde worden en dol was op opdrachten. De overloop ging vloeiend in elkaar en ik liet hem diverse dingen uitvoeren waaronder opdrukken, kruipen en naar een schoteltje en het water oplikken als een hondje te gaan zitten en te blaffen. Hij vroeg heel rustig of hij m’n borsten aan mocht raken, dat mocht na 20 keer springen en om de sprong mijn naam te zeggen.

  Ik vond het een heerlijk spel en had nog veel meer dingen met hem willen doen. Hij dacht hier hetzelfde over en liet mij weten mij dit weekend weer te willen boeken en anders zeer binnenkort.

  Vrijdagavond en zaterdagavond + nacht ben ik in ieder geval weer aan het werk en hoop nog leuke en spannende dingen mee te maken. Jullie lezen het als eerste 😉

  Laat een bericht achter