Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Gewoon pure geilheid.

  Geplaatst op augustus 23rd, 2012 Geen reactie

  Naast alle grappige, lieve en bijzondere gesprekken heb ik natuurlijk ook de geile. Want hey, that’s my job! Er gaat niets boven een geile chat, waar je beide werkt naar dat unieke hoogtepunt. Toch?

  Ook ik heb ze en dat maakt het voor mij ook zo leuk om te doen. Ik vind het heerlijk als mannen naar mij kijken, dat maakt mij daadwerkelijk geil. Ik hou ervan om complimenten te krijgen en te teasen en te verleiden. Daarnaast vind ik het super om nieuwe dingen uit te proberen, mee te gaan in de fantasie van m’n klant.

  Ik kan er enorm van genieten, als ik een leuke man op m’n beeldschem zie, die dingen tikt die hij met mij wil doen. Dat hij naar mij verlangt en me graag bij hem wil hebben en me alle hoeken van de kamer laat zien de komende dagen. Heerlijk!

  Tedere knuffelsex mag ook wel hoor. Romantisch in bad poedelen de komende uren met veel schuim. Waxinelichtjes op de rand, een horny muziekje aan zodat ik nóg meer in de stemming kom. Dat je kusjes in m’n nek geeft en m’n huid zacht streelt. Bij het idee alleen al krijg ik kriebels in m’n buik!

  Ben niet zo van (bd)sm maar wel van anaal hoor, jazeker. Van een flinke klap op m’n kont of trekken aan m’n haar. Het mag allemaal en ik geniet er zó van als je het doet.

  O en niet altijd op bed. Op de bank, in de keuken, op de trap, in de gang, op de wc, in de auto, op vakantie, op een parkeerplaats. Noem het eens op joh. Denk dat ik overal weleens sex heb gehad. Waarom? Omdat het spannend is en iets toevoegd aan m’n sexleven. Ik vind ’t dan ook geweldig als jij een nieuw plekje weet waar we ’t kunnen doen.

  O, wees trouwens niet bang dat ik het gek vind wat je verteld. Ik ben erg open-minded en lach je heus niet uit, dat zou wel een beetje gek en flauw zijn. Je (sex) geheim is welkom bij mij. We kunnen het er gerust over hebben. Wie weet vind ik het ook wel spannend, en zit ik achter m’n computer te spelen met mezelf. Als je wilt, kunnen we je stoutste droom vervullen…

  Het is officieel m’n baan, maar ook een hobby en gewoon mijn ding. Geniet gewoon zo erg van de tijd die we samen zijn…

  Natuurlijk doe ik dit niet alleen. Ik heb ook een aantal sexy, lieve maar ook kinky vriendinnetjes!

  Laat een bericht achter