Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Geisha ballen #review

  Geplaatst op januari 2nd, 2013 Nanda 1 reactie

  Op een avond zat ik mijn speeltjes stash eens te bekijken. Het viel mij op dat ik alleen maar vibrators en dildo’s heb. Een ander spannend ding ontbrak. Ik besloot naar de site van Willie.nl te gaan.

  Op de overzichtelijke site besloot ik wat dingen aan te klikken. Mijn oog viel op de Geisha ballen, ik noem het ook weleens “kut balletjes aan een touwtje”. Opeens moest ik denken aan een oude vriendin, zij zweerde bij deze spannende balletjes. “Alleen het idee dat je iets in je heb maar niemand merkt het”. Het leek mij wel wat. Een gevuld gevoel. Wat trillingen bij elke stap. Een geheimpje met jezelf.

  Voor ieder wat wils; goedkoop naar duurder. 2 ballen of liever 3? Roze, groen, paars, zwart? Noem maar een kleur of ze hebben het.

  Het is mijn 1e keer dat ik dit zou gebruiken en ik besloot voor het goedkoopste paar te gaan. Ik bestelde nog 2 andere dingen (lezen jullie binnenkort meer over) en ging met m’n digitaal winkelkarretje naar de kassa.

  Vrijdagmiddag om 15u besteld de volgende dag binnen. Wat? Ik kan het niet geloven maar de dikke complimenten voor Willie!


  De verpakking is simpel en recht door zee. Geen poespas. Je ziet gelijk wat het is. Aan de ene kant prettig aan de andere kant geen “Yay surprise! Uitpak idee”.

  Zo zie je eigenlijk de juiste maat van de balletjes!

  En toen, besloot ik ze gelijk te gebruiken. Ik ging met m’n glijmiddel en balletjes in de hand, al rammelend naar de badkamer. Zelf ging ik op de wc zitten en deed wat glijmiddel op het “eerste” balletje en duwde het als een soort tampon naar binnen. Het ging vrij stroef en terwijl ik het 2e balletje naar binnen wilde duwen ging het eerste balletje eruit en gleed door m’n lipjes heen. Natuurlijk ook geen verkeerd gevoel, maar dit hadden we niet afgesproken. Een tweede keer proberen ging prima en het zat. Ik stond op, liep een paar stappen naar de wasbak om m’n handen te wassen maar ik voelde geen ‘getril’. Iets wat ik met het schudden van de balletjes in m’n hand echter wel voelde.

  Ik liep de trap af en voelde eigenlijk niet zoveel, buiten ’t feit dat ik gevuld was. De ‘vulling’ voelde oke en ik was echter opgelucht dat het niet zulke grote ballen waren. Ik ben vrij nauw dus dit was prima. Ik sprong even en toen voelde ik het trillen. Ik moest nog boodschappen doen en tijdens ’t fietsen was het geen probleem. Merkte wel dat het wat meer naar binnen werd gedrukt door ’t zadel. In de supermarkt kon ik natuurlijk prima lopen en ze gelijk uittesten. Wederom voelde ik niet zoveel maar ik moet zeggen dat het idee wel spannend was!

  De ballen heb ik ruim 6 uur in gehad. Naar de wc gaan is geen enkel probleem, met het afvegen niet je niet ‘per ongeluk’ het uithaal stuk mee, de ballen zakken wel ietsje maar floepen er niet uit. Iets wat ik wel even dacht met mijn wc momentje.

  Als je de ballen eruit wilt hebben, trek je aan het plastic koordje. Het is stevig en dat geeft een zeker gevoel. De ballen ploepen er één voor één uit. Het doet geen pijn.

  Even schoonmaken met toycleaner, drogen met een handdoek en netjes opbergen voor een volgende keer. Die er absoluut komt.

  De Geisha ballen hebben mijn aandacht. Ik heb natuurlijk het goedkoopste paar gekocht maar ik wil een duurdere versie proberen. Eéntje met een afstandsbediening want dan heb ik het idee dat het meer trilt en doet dan deze. Gebruik wel glijmiddel!

  Er zitten geen weekmakers in, de ballen zijn dus veilig!

  Ruiken jullie ook weleens aan speeltjes? Ik wel. Maar ik vind ze niet zo lekker ruiken. Het materiaal is 100% PVC. Lengte; 3,5cm. Diameter; 3,5cm. Merk; Seven Creations; zachte duo ballen in het rood met gevlekt wit. De prijs is 6,95€

  Wil je ook een keertje de Geisha ballen proberen? Wil je iemand verrassen? Wil je je collectie uitbreiden? Je kan HIER bestellen!

  Liefs, Nanda!

   

  1 responses to “Geisha ballen #review” RSS icoon

  • Leuk en goed geschreven artikel :) Ik vind het echt fantastisch dat je reviews van toys doet. Op internet vind ik dat namelijk nog niet zo snel, of het is na lang zoeken. Ik sta op het punt om samen met mijn vriend onze eerste vibrator te kopen. Nu heb ik een vraagje. Mijn vriend stelde de eis dat de vibrator niet groter mocht zijn dan zijn ding. De vibrator die we op het oog hebben is zo’n veertien cm en vijf cm diameter. Ik heb reviews op het internet ervan gevonden en de meeste vonden hem dus te klein en niet breed genoeg. Nu vroeg ik me af of mijn vriend dan ook een te kleine ding heeft? Hij is namelijk mijn eerste, dus ik kan niet vergelijken. Of is het net gebruikelijk dat vibrators ed veel groter en breder zijn dan de gemiddelde man? En indien dat zo is, is het dan niet ambetant om na het spelen met zo’n vibrator dan terug seks te hebben met een man wiens ding een stuk kleiner en smaller is? Hoe ervaren de andere dames dit?
   Ik ben dus duidelijk een groentje die hulp nodig heeft :)


  Laat een bericht achter