Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Geile berichten naar Nanda #1

  Geplaatst op september 23rd, 2012 1 reactie

  Er is vanaf een paar dagen de mogelijkheid om met mij persoonlijk in contact te komen. Je kan een berichtje naar mij sturen! Hoe leuk is dat? Omdat ik het toch best wat spannend vond hoe men zou reageren probeerde ik mezelf er nog niet zo heel veel van voor te stellen.

  Gisteren kreeg ik m’n eerste bericht! Je stuurde iets vriendelijks maar mijn aandacht werd gelijk getrokken. Toen ik op je profiel keek, las ik dat je groot geschapen bent en dat trekt altijd mijn aandacht. Natuurlijk wil ik weten of dat écht zo. Zo ja; daar weet ik wel raad mee.

  Ik hou van wat oudere mannen dus ik zat helemaal goed! Je was nog online dus stuurde je gauw een bericht terug dat ik met smacht zat te wachten op je lekkere pik want wist er wel raad mee.

  Ho stop! Het verhaal kan je lezen op www.redlips.nl

  Maar wil jij, net als deze geile vent, ook een bericht naar mij sturen? Dat kan! Meld jezelf GRATIS aan door op het aanmeldingsformulier te klikken aan de rechterkant —>
  Tot zo!

   

  1 responses to “Geile berichten naar Nanda #1” RSS icoon

  • Hmmm wat ben jij geil schat ik zou je graag lekker willen likken tot je squirt voor me wil wel lekker sex cammen met je geile kus en een likjeover je clitje


  Laat een bericht achter