Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • G-spot gel (mint) #review

  Geplaatst op januari 3rd, 2013 Nanda Geen reactie

  Gisteren konden jullie de Geisha ballen review lezen. Vandaag wil ik ’t met jullie hebben over een ander product. Namelijk een G-spot gel (mint).

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een mint gel ‘for down under’ en op diverse site’s (Pabo & Christine le Duc) kwam ik hem tegen alleen dan voor meer dan 20€. Sorry, dat vind ik gewoon een beetje te duur voor een gel. Crisis of geen crisis. Gelukkig was íe op Willie.nl máár 5,50€! Wat? Ja! Hetzelfde product voor heel wat euro’s minder. Kijk, dat maakt het uitproberen wat meer waard en gooide ik ‘m in mijn digitaal winkelkarretje, samen met de Geisha ballen en nog iets anders.

  Afgelopen vrijdag om 15u besteld, de volgende dag in huis!

  Ik pakte het doosje gauw uit en zag tot m’n verbazing 4 velletjes met tekst. De gebruiksaanwijzing in diverse talen. Handig!


  Achterop nog even wat dingen ter verduidelijking.

  Maar dan……

  De draaidop eraf. Het zilvertje eraf. Wow! Vloeibaaaaaaaaar.

  Er zijn een aantal punten die ik onhandig vond.

  Een draaidop. Zie het even voor je. Je ligt ALLEEN in bed en je wilt dit testen. Dop draai je er af. Vloeitje er af. Je dropt een paar druppels v-o-o-r-z-i-c-h-t-i-g ik herhaal; voorzichtig want het is vloeiiiiiiibaaaaaaaaar op je. Sja, WAAR eigenlijk? Zo lag ik dus terwijl ik dit testte.

  Als je wat druppels op je vinger ‘kwakt’ is het al weg voordat het bij de bestemming is. Als je het gewoon tussen je schaamlippen knijpt en wat met je vinger (of speeltje) verdeelt is de tube al bijna leeg. Mwoah, voor een kwart leeg in mijn geval. Er waren slechts een paar druppels nodig; 3 ofzo. Op mijn hand zie je 1 druppel.

  Mint? O, Was dit mint? Nou ik voelde dus geen frisse / koude rilling. Chilly gel (geen erotisch iets maar ‘gewoon’ een spulletje om je te reinigen). Dus het is mogelijk maar waarom voelde ik het dan niet? Ik ben soms wat ongeduldig, ik geef het toe. Maar na een uur (!!!!) voelde ik nog geen mint achtige werking.

  En daarom was ik dus erg blij dat het ‘maar 5,50€’ was!

  Buiten de werking om, dat het sterker had gemogen voor mij (misschien ben ik wel gewoon veel gewend?) had ik dit graag in een pompflacon gehad. Of met een spitser uiteinde zodat je het ergens in of op kan spuiten, zonder eerst te klooien en te kliederen met het verplaatsten van de druppels.

  Anyway, is er iemand die een sterkere mint versie kent? Let me know ! Maar wil je ‘m toch proberen? Voor de prijs hoef je het niet te laten.

  Laat een bericht achter