Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Durex Play tingle #review

  Geplaatst op september 9th, 2013 Nanda 1 reactie

  Hoi allemaal,

  Het is al een tijd geleden dat ik iets heb gereviewd. Zeker een maand of 3! Schandalig lang. Het is niet dat ik geen spullen had, ik heb meer spullen dan ik er een review van heb gemaakt. Dat komt allemaal nog wel. Of niet. Er is echter één product waar ik zó enthousiast over ben, dat ik het graag met jullie deel.

  Ik had begin dit jaar een gel getest met mint erin. Ik was er totaal niet over te spreken en wilde de perfecte gel vinden. Het vorige review kan je hier lezen, hopelijk bespaart het je een miskoop!
  G-spot gel mint.

  Maar het geweldige product heb ik dus wél gevonden. Durex Play tingle. Hoera! Hoera! Hoera! Een tijdje geleden was ik op pad voor een nieuw en leuk project. Waar jullie over een tijdje ongetwijfeld wat over lezen. Mijn ongezouten mening! De winkel vond ik niks en daar laat ik het ook even bij, maar het product is ge-wel-dig.

  DSC_0923

  Ik heb het op mijn clitoris / (binnenste) schaamlippen etc. gesmeerd. Dan wrijf en vinger je jezelf gewoon hoe je dat altijd doet. Na een niet al te lange tijd, wordt het kouder, fris en begint het te tintelen. Dit voelt onwijs lekker aan! Er zit menthol in. Je kan het vergelijken met bijv. Chilly gel (intieme zeep) alleen is dit een glijmiddel.

  Voordelen;
  – Het werkt écht!
  – Het is heel geconcentreerd en dus zuinig. Je hebt aan letterlijk 1 pompje genoeg!
  – Het werkt een tijdje door.
  – Verkoopprijs; 10 euro

  Nadelen;
  – Ik verkoop dit (nog) niet op mijn webshop. Ik ben er echter wel mee bezig om het product te kunnen verkopen. Laat nog even op zich wachten. Maar zodra ik het (hopelijk) heb, kan je het dus bestellen.

  De ‘hot’ versie verkoop ik wel in mijn webshop! Durex Play warming.
  Ga ‘m zelf bestellen, waarschijnlijk ben ik er ook helemaal dol op!

  Dit was het voor nu, ik duik nog even mijn bed in want dit spul is echt helemaal super 😉 !

   

  1 responses to “Durex Play tingle #review” RSS icoon


  Laat een bericht achter