Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • De kantoorpik en de luierman

  Geplaatst op december 10th, 2012 Nanda Geen reactie

  Woensdagavond begon mijn ‘weekend’ al. Donderdagavond ging ik uit eten met ’t werk (en mijn ‘o zo leuke baas’) en vrijdag besloot ik de hele dag achter de computer te zitten om te webcammen. Ik wilde wel weer eens de nodige kantoorpikken spreken en zien.

  Net na de middaglunch logde ik in, na een minuutje of 10 kwam de eerste al binnen. Frederique was zijn naam. Hij vroeg waar ik woonde en ik gaf antwoord. Fré gaf aan aan de andere kant v/h land te wonen. Of ik vrij was? “Jazeker, jij dan?” vroeg ik terug. Nee, hij was op z’n kantoor en had net gegeten en moest even ‘de druk’ kwijt. Ik vroeg of hij alleen was op de kamer. “Nee, er zit een collega tegenover mij, dat maakt het juist zo spannend”.

  Hij liet de webcam uit en dat is prima. Bij mij hoef je niet persé een cam aan te hebben. Dus we doen het maar op de wilde gok, dacht ik bij mezelf. We praatte wat heen en weer, hij vroeg of ik single was. Ik beaamde dat en hij begon over z’n vrouw te praten. Over alle dingen die ze niet had of niet deed. Zo baalde hij van haar kleine tieten, hij las in mijn profiel dat ik een C-cup had en vroeg of hij ze mocht zien.

  Terwijl ik ze liet zien, kwam er een 2e en een 3e bezoeker erbij. Op het grote ‘algemene scherm’ kan je namelijk om de zoveel sec. zien wat de webcammers doen (screenshotjes). Hoe meer bloot er bij komt kijken, hoe meer of eerder je bezoekers krijgt. Afijn, nr. 2 en 3 vielen dus met de neus in de boter en vroegen of ik door wilde gaan. Dat deed ik voor een paar sec. en richtte mezelf weer op Frederique en zijn euhm… ‘klaagzang’. Soms begrijp ik niet zoveel van mannen, hij liet weten de druk te ontlasten maar bedoelde daar gok ik zijn vrouw-verhalen mee. Niet erg hoor, ik luister wel gewoon maar soms blijft het man-volk mij verbazen.

  Nr 2 bleef en nr 3 ging weg. Nr 2 zette zijn webcam aan en ik zag een hele dikke en behaarde man in beeld. Zijn gezicht zag ik niet want hij had z’n cam op z’n bovenlijf gericht. Hij liet weten dat hij 43 was en uit een dorpje kwam ergens in Limburg en bang was dat ik hem zou herkennen. Ik stelde hem wat gerust dat ik eigenlijk geen mannen ken uit Limburg en hij vroeg of ik dit écht meende. Met een trillend handje zag ik hem de webcam bewegen en daar zat nr 2 met z’n gezicht in beeld. Een beetje een onverzorgd uiterlijk had hij wel; vet haar helemaal door elkaar heen, z’n brillenglazen die op matglas leken maar hey, hij is welkom om te praten met mij. Hij vroeg of ik van luiers hield. En de volgende zin kwam er achteraan; dat hij eigenlijk liever niet met z’n gezicht in beeld wilde terwijl hij over z’n fantasie praatte.

  Ondertussen was Fré ook nog steeds aan het praten over z’n vrouw; al een minuutje of 20. Ik las alles even bij, ging op wat dingen in en probeerde het een andere wending te geven tot hij zei; “Je heb mooie tieten maar wil je even naar mijn verhaal luisteren? Ik ben aan ’t praten over m’n vrouw en wil m’n verhaal even kwijt”. Uhu, tuurlijk. Ga vooral je gang, dacht ik. En ik klikte weer op ’t flikkerende schermpje van nr 2.

  Hij vroeg of ik weleens luiers kocht. “Nee”. Hij gaf mij de tip dat die van ’t Kruidvat beter waren dan ‘de dure’. Hij vroeg of ik weleens een luier bij een volwassenen had gezien en dat beaamde ik. Hij snoerde me snel de mond toe en liet weten dat ik dat niet moest zeggen!

  Soms heb je een geile middag voor ogen en krijg je aparte situaties en dat maakt het ook wel leuk, hoor. Zo is het elke keer weer anders.

  Het schermpje van Fré klikte ik weer aan om even bij te lezen. Hij gaf aan dat ie het fijn vond dat ik zo begaan was met hem. Hij had thuis geen bal te vertellen; zijn vrouw had de broek aan. Op het werk kon die lekker commanderen, iets wat hij thuis ook zou willen. Ik vroeg hoelang ze al samen waren en hij gaf aan dat ze 4 jaar getrouwd waren en een kindje van 3,5 hadden. “We zijn getrouwd om het kindje”. En hij vertelde nog meer en meer over z’n relatie. De minuten gingen voorbij en we waren al gauw een uur aan het praten over z’n vrouw, gezin en vooral z’n huwelijk.

  Ik klikte weer op ’t schermpje van nr 2 en zag hem staan terwijl die een luier om had. Het om doen van z’n luier was me duidelijk ontgaan, maar zat in gesprek met Frederique. Hij merkte dat ik naar hem zat te kijken en vroeg of het hem stond. Een lange maar erg dikke man, met een behaarde buik en een witte luier om. Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen omdat het een vrij bijzonder gezicht was. Hij draaide een rondje en met z’n hand greep die even bij z’n kont om een soort ‘prop’ uit te halen. De randjes deed hij goed en zakte even ‘wijdbeens’ door.

  “Als je mij in een luier ziet, wil je zelf dan ook geen luier aan?” vroeg die en ik voelde z’n enthousiasme. “Nee sorry, maar jou staat het goed, dus hou maar lekker aan!” zei ik terwijl ik even achterover in m’n stoel ging en naar hem keek.

  Na een uurtje of anderhalf liet Fré weten dat hij z’n frustratie over z’n vrouw kwijt was en ‘weer even aan het werk ging’. Hij bedankte mij voor m’n aandacht en advies en voor ik iets kon zeggen verliet hij de chatbox. Ik zat nog alleen met nr 2 in de room.

  “Wil je een geheimpje weten?” vroeg hij. “Geheimpjes zijn toch om geheim te houden maar mocht je het kwijt willen, vertel maar” liet ik weten. “Zo’n luier kan heel veel hebben” en het werd een paar seconden stil. Ik voelde al iets aan komen maar liet het aan hem over. “De luier die ik aan heb, kan ongeveer 5 liter vocht hebben”. En ik vroeg of hij nog meer van deze ‘te gekke weetjes’ wilde vertellen. Blijkbaar was hij een échte luierfreak en vertelde in geuren en kleuren over de maten, soorten, prijzen, aanbiedingen, winkels en wat je met een luier ‘kan’ doen. Hij liet allemaal dingen weten wat hij met een luier deed; een aantal uur aan houden en er in plassen om het uit te wringen en op nieuw aan te trekken. Je hoeft niet veel fantasie te hebben, of toch wel? Het plassen in een luier wond hem enorm op en liet zelfs weten; “Ik krijg er een stijve plasser van”.

  “Ik wil graag een keertje met je spelen, maar heb vandaag niet veel gedronken. Zal ik een dag veel drinken, niet plassen en een luier omdoen en dan weer contact opnemen met je?” Dit leek mij een geschikt idee. “Goed plan!” liet ik weten en ik vroeg of hij dan ook de luier wilde uitwringen voor mij, dit in een glas wilde doen en er wat leuks mee mocht doen. “Wat wil je dat ik dan met het glas doe?” “Nee, dat mag je zelf bedenken!”

  Nr 2 vroeg wanneer ik weer online was “Zaterdag overdag en in de avond. En zondag overdag en in de vroege avond”. Ik gok dat hij dit heeft onthouden want na een korte en onverwachte ‘Doei’ was hij weg..

  Tijd voor een pauze!

  Laat een bericht achter