Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • De donut date met Danny

  Geplaatst op januari 30th, 2014 Nanda 1 reactie

  Deze escortboeking stond al een week vast. Had met de klant nog een aantal keer telefonisch contact, mede ook omdat het om een boeking van zo’n 6uur ging. Juist! Eerlijk gezegd vroeg ik mezelf een beetje af hoe we die 6 hele duren door zouden komen. Dit was ook voor het eerst dat ik voor zo’n lange tijd werd geboekt. Wederom een nieuwe ervaring! Echter was het zó gezellig en spannend, dat we beide verbaasd keken, toen de tijd er op zat.

  Danny de donut man.
  Ik noem de klant maar even Danny. Danny is een goed uitziende vent van eind 30. Hij heeft ’t helemaal voor elkaar; een eigen zaak, een leuk huis, een vrouw en een kind. Zelfs nog de meest burgerlijke hond ever; een Golden Retriever genaamd Bas, ofzo iets. Dit keer was het een soort van ‘thuis wedstrijd’. Danny woont namelijk óók in Arnhem. In principe had ik er met de fiets of de bus heen gekund. In het kader van de veiligheid (én een beetje gemakzucht) liet ik mezelf rijden door mijn eigen chauffeur. Konden we ook weer eens even bij praten..

  Eenmaal bij zijn huis verbaasde ik mezelf al hoe prachtig zijn woning moest zijn. Geen idee of het zijn smaak was, of die van zijn vrouw. Het zou goed mijn woning kunnen zijn (qua smaak / inrichting). Danny nam keurig mijn jas aan en we liepen door de keuken naar de woonkamer toe. “Wat lust je te drinken?” vroeg hij vriendelijk. Ik merkte dat hij een tikkeltje nerveus was. “Doe maar wat fris als je hebt”. Ondertussen liep ik mee naar de keuken en nam het glaasje appelsap aan. “Ik heb ook wat lekkers voor op tafel. Lust je donuts?” Ik moest er wel een beetje om lachen. Ik dacht nog; duh, tuurlijk lust ik donuts! Hij hield de transparante box vol donuts in zijn handen, en liep met mij mee naar de woonkamer. “Ze zijn van de Jumbo zie ik, die zijn zo onwijs lekker” en eigenlijk wreef ik in mijn handjes; als dit geen easy paydate was, dan wist ik het ook niet meer!

  We zaten op de bank onze donut te eten. “Ik ben benieuwd hoe jouw donut smaakt” en hij keek ondeugend uit zijn blauwe ogen. Ik moest er echt om lachen, zo’n goede en grappige ‘versier’ poging maakte ik zelden mee. De manier al hoe hij het bracht. Hij kwam steeds dichter bij me zitten en sloeg zijn arm om me heen. “Je mond, echt zo prachtig. Ik wil je graag zoenen” Hij streelde door mijn lange haar en we keken elkaar in de ogen en ik werd ‘geraakt’ door de enorme spanning die er hing. De sex hing in de lucht.

  Vrijen op de bank
  Onze lippen kwamen dichter bij elkaar. Hij had hele volle en zachte lippen. Onze tongen zochten elkaar op en we zoende. Wauw! Wat een goede kusser! Het was absoluut geen straf en we keken elkaar weer in de ogen. Zijn hand ging richting mijn oor en door naar mijn hals. Ik zat inmiddels een beetje onderuit gezakt en hij kwam op mijn knieeen ziten. We stopte even met kussen en keken elkaar aan. Mijn handen gleden over zijn kleding heen. Ik was benieuwd naar hem. Wilde ‘m heel graag ontdekken en leren kennen. Mijn handen gingen onder zijn shirt en ik streelde zijn rug. Danny boog voorover en we begonnen weer te zoenen. Hij maakte me helemaal gek. Ik verlangde naar ‘m.

  Geen idee hoe maar ik lag op den duur op mijn buik, gestrekt op de bank. Hij kwam op mij liggen en streelde me, ook masseerde hij mijn billen en ik kwam omhoog en deed mijn kleding uit en lag in m’n lingerie op de bank. Ik kwam omhoog en schuurde tegen ‘m aan. Met mijn hand streelde ik over z’n spijkerbroek. Hij maakte z’n broek open, trok ‘m omlaag en ik deed weer m’n ding. Met mijn hand voelde ik en merkte dat zijn boxer ook al omlaag was. Hij swaffelde tegen m’n kont aan en streelde m’n hele lichaam. “Ik hou het niet meer, kom we gaan naar je slaapkamer toe” zei ik. Onze kleren lagen inmiddels toch al overal.

  “Time flies when you’re having fun”
  Ik dook nog even de badkamer in om mezelf snel eventjes op te frissen ‘daar beneden’. En liep zijn slaapkamer in. Hij sloeg de deken omhoog en zag dat hij naakt lag. Wat een prachtige man! Een hele mooie borst, buik, mooie armen en zijn sleutelbeenderen kwamen ook perfect uit. Geen idee wat ik ‘met dat’ heb maar ik werd er gewoon geil van! Hij vroeg of ik op m’n buik wilde liggen en masseerde me helemaal.

  Zijn vingers bracht ie in me. Echt, hij had ervaring; dat merkte je gewoon. Alle juiste plekjes wist ie zo in één keer. Het was een waar genot en hij heeft me gigantisch laten kreunen, zuchten en hijgen. Nu was het zijn beurt om te genieten! Ik vind het heerlijk om een man te verwennen, maar helemaal als hij het zelf ook goed doet (vrouw gericht). Ik doe dan sowieso extra mijn best. Ik nam ‘m in mijn mond en streelde z’n ballen en likte er aan. Heel fijn dat ie zichzelf netjes bij hield. Petje af voor de man anno 2014! Hij genoot er duidelijk van en liet dit merken. Wederom top als een man geluid maakt en zich durft uit te spreken! Ik wilde ‘m wel eens in me hebben. Niets was ons te dol. We deden het op diverse manieren en alles was heerlijk. Hij vroeg of die over m’n borsten mocht spuiten, “Natuurlijk mag je dat, lekker hoor”.

  Geil om te zien hoe hij met zichzelf bezig was. Ondertussen streelde ik m’n borsten en liet ik weten dat ik z’n warm zaad over mijn borsten wilde. De klodders schoten er uit en nadat hij heerlijk was klaar gekomen, knuffelde we in bed nog even na.

  Zoals ik al zei, schrokken we een beetje van de tijd dat het zo snel ging. De chauffeur belde namelijk een kwartier voor de eindtijd. Ik liet ‘m weten dat ik het geweldig met ‘m vond en hij altijd contact mocht opnemen, om het weer over te doen. “Ik zou het graag willen, maar ik heb een vrouw en zij is nu op vakantie. Vandaar dat we zo lang samen konden zijn. Mocht ik in de gelegenheid zijn, laat ik je het direct weten”.

  Fijne dag vandaag! x Nanda

   

  1 responses to “De donut date met Danny” RSS icoon


  Laat een bericht achter