Lifestyle met een pittig randje
RSS icoon Email icoon
 • Bijzondere wensen #1

  Geplaatst op september 13th, 2012 1 reactie

  Naast de ‘gewone’ verzoeken als oraal, vaginaal en anaal zijn er natuurlijk ook de mannen met de bijzondere wensen en aparte fetisj dingen. Over het algemeen kijk ik nergens meer van op. Wat voor de één nog nieuw kan zijn, zoals swaffelen of bukake, is voor mij meestal een “Oooooooooooooooh datte!”. Maar soms, heel soms glipt er een bijzonder of bizar verzoekje er zo tussendoor.

  Zo hebben vele van jullie het verhaal van de man met de citruspers vast wel gelezen, ik kreeg er veel reacties op en zelfs mail! Maar onderstaande vond ik ook best apart.

  Even een noot; ik lach niemand uit, ik heb respect voor ieder z’n wens, fantasie, voorkeur of verlangen. Het enige dat ik doe is het met jullie delen. Men is van harte welkom bij mij met zijn dingen. Ik waardeer het vertrouwen in mij enorm en zal dit nooit beschamen door er lollig over te doen.

  * “Het gaat niet om de lengte van de piemel maar wat men ermee kán, daar draait het om”. Dit zeg ik regelmatig tegen mensen als zij opscheppen over 18cm of meer. Uiteraard ben ik ook benieuwd maar ik wijs niemand af die minder heeft dan een bepaald aantal centimeter(s). Dit vind ik niet eerlijk. Men zit er vaak zelf mee en als ik dan gemeen ga doen over een lichaamsdeel dat niet te beïnvloeden is is dat ronduit sneu en gemeen!
  Zo ken ik een man, die enorm klein geschapen is. Dan moet je denken aan minder dan 5cm. Dit zeg ik zodat je een indruk heb wat ik bedoel. Het is nu een feit en geen invulling! Hij schaamt zich enorm en heeft met zijn 45 jaar nog nooit sex gehad; hij is dus inderdaad een maagd. Terwijl er met de persoon in kwestie niets mis is. Een baan, goed karakter (sociaal, attent, communicatief, humor en respectvol), en gewoon een doorsnee Hollandse man qua uiterlijk. Hij heeft mij vertelt dat het op een bepaald moment gewoon ‘mis gaat’ met het vrouwvolk. Keer op keer heeft hij een ‘figuurlijke dreun’ gekregen van deze afwijzingen maar zijn seksuele behoeften blijven! Eens in de zoveel tijd heb ik een afspraak met hem. Van sex komt het niet. Puur omdat dit simpelweg niet mogelijk is! Voorheen heeft hij z’n piemel nooit aan mij (durven) laten zien en hield er een handdoek over waar ik overheen moest wrijven want aftrekken gaat eigenlijk niet. Pas geleden wilde hij een soort ‘nieuwe start’ maken door in contact te komen met mij zonder handdoek. Dit vond ik heel knap van hem, omdat ik weet hoe onzeker hij is. We hadden een rollenspel en hij vroeg of ik heel verbaasd wilde kijken met m’n hand voor mijn mond en zou zeggen; “Ooooh wat is die grooooooooooooooooooot!”. Ergens kon ik me zijn wens voorstellen en ik hoop daadwerkelijk voor hem dat hij meer zelfvertrouwen zal krijgen en zijn onzekerheden zullen minderen of verdwijnen! Hij was zichzelf met z’n wijsvinger aan het strelen en vroeg of ik het wilde zeggen, dus daar ging ik; “Jeetje zeg wat heb je een grote pik. Wow, echt niet normaal meer zo grooooooooooooot dat hij is!” Het klaarkomen ging vrij apart maar het belangrijkste vind ik dat hij heeft genoten.

  * Om in de rollenspellen te blijven heb ik hier nog ééntje. Een man van middelbare leeftijd geilt er enorm op, als hij zijn moeder bezig zag in het huishouden en dat soort klusjes. Met name wanneer moeders bezig was iets te borduren. Hij vroeg of ik op een stoel wilde zitten en een kussensloop kapot wilde knippen om het vervolgens aan elkaar te maken met naald en draad. Nou moet je weten dat ik in m’n “persoonlijke leven” absoluut geen ‘goede huisvrouw’ ben, dingen die ik niet kan (of wil) liever aan een ander overlaat (i’m sorry) en soms best onhandig ben! Het borduren was dan ook een enorme uitdaging voor mij. Hij wilde dat ik ging mopperen als het verkeerd ging of ik per ongeluk met de naald in m’n vinger stak. Ik zeg je; dit was dé perfecte rol voor mij. Ik was echter gewoon mezelf haha! Al vrij snel lag het draadje er weer uit dat ik er met veel moeite, gesabbel en gepulk in de naald heb gekregen. Het gemopper en gezucht kwam dan ook vrij vlot 😀 Hij stond een paar meter van me vandaar “zogenaamd” verdekt opgesteld en trok zichzelf af.

  * Wat is er met eenden dons (dat bijvoorbeeld in een hoofdkussen zit)? Een man vroeg of ik een flinke greep in zijn kapot geknipt hoofdkussen wilde doen, de handen stevig op elkaar te houden maar wel een soort bolletje te maken daar bij de duimen zodat hij het kon ‘penetreren’. Hij stond en ik hield mijn hand dan schuin, snap je het nog? Het zorgt in ieder geval voor vreselijke kramp in mijn handen maar hij kwam klaar en ’t dons kleefde helemaal aan elkaar door het zaad.

  Ik zeg maar zo; ieder z’n ding!

  Veel liefs, Nanda.

   

  1 responses to “Bijzondere wensen #1” RSS icoon


  Laat een bericht achter